Wouter
Wouter's recente artikelen:

Trailer: The Stranger

Film & TV

The Stranger is een spannende thriller, gebaseerd op één van Australië’s grootste undercoveroperaties. Joel Edgerton en Sean Harris nemen de hoofdrollen op zich. De film is vanaf 27 oktober in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Film: KNOR genomineerd

Film & TV

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Babs mag hem alleen houden van haar ouders als Knor op puppycursus gaat.

> Lees verder

Festival: Ramblin Roots

Muziek

Het jaarlijks terugkerende Americana & roots festival Ramblin Roots in TivoliVredenburg in Utrecht heeft vorige week weer nieuwe namen bekend gemaakt. Ze voegen de singer-songwriter Emma Swift met bijzonder covers van Bob Dylan.

> Lees verder

Concert: Danny Vera @ Ziggo Dome

Muziek

Veronica presents: Danny Vera terug naar Ziggo Dome op 13 oktober 2023. Zeeuwse americanaster speelt jaarlijks speciale show in grootste concertzaal van Nederland. Aanstaande donderdag gaan de tickets in de verkoop.

> Lees verder

Nieuw album: Warhaus - Ha Ha Heartbreak

Muziek

Warhaus brengt op 11 november het nieuwe album Ha Ha Heartbreak uit. De nieuwe single Desire is vanaf vandaag te beluisteren. Het is een half decennium geleden dat Warhaus plotseling onze muzikale harten veroverde.

> Lees verder

Single: Irene Hin - Rode Leren Jas

Muziek

In Rode Leren Jas blikt Irene terug op een moeilijke periode uit haar verleden. Irene: “Het nummer gaat over een kwetsbare, jonge versie van mezelf. Over de onzekerheid van een klein meisje in een nieuwe omgeving waarin ze zich niet geaccepteerd voelde.

> Lees verder

Single: Navarone - Question Why

Muziek

Volgende week begint Navarone in Oss aan hun najaarstournee, om die op 21 oktober af te sluiten in Drachten. Volgens de Nijmeegse rockband hét moment om een nieuwe track uit te brengen: Question Why.

> Lees verder

Single: BUSH - Heavy is the Ocean

Muziek

Bush brengt Heavy Is the Ocean uit, de tweede single van hun langverwachte, negende album, The Art of Survival, gepland voor 7 oktober 2022. Heavy Is The Ocean is een euforische rock song die liefde aanmoedigt.

> Lees verder

Winactie: Don't Worry Darling

Film & TV

Don’t Worry Darling is een gedurfde, mysterieuze en visueel sensationele psychologische thriller van regisseur Olivia Wilde met fenomenale rollen van Florence Pugh en Harry Styles, bijgestaan door een indrukwekkende en uitmuntende cast.

> Lees verder