Audrey

Jong geleerd is oud gedaan, als klein meisje keek ik al met mijn vader mee in de DOKA hoe hij foto’s ontwikkelde. Het spannende moment dat er ineens beelden verschenen op een leeg papier. Magisch vond ik het!

Tegenwoordig is er veel veranderd door de ontwikkeling van digitale fotografie, maar het blijft een spannend moment om de gemaakte foto’s te bekijken. Ik heb een brede muzikale smaak en vind het heerlijk dat ik nu mijn twee liefdes muziek en fotografie kan combineren. Voor ZUBB bezoek ik concerten en festivals en leg deze vast op de gevoelige plaat, tevens schrijf ik af en toe concertrecensies.
Audrey's recente artikelen:

Winnaars 35ste Imagine Film Festival

Film & TV

Tijdens de slotavond op 19 april zijn de prijzen uitgereikt van het 35ste Imagine Film Festival. Daarbij ging de Black Tulip Award naar het Brazilaanse The Father’s Shadow. De Méliès d’argent voor de beste Europese film ging naar het Duitse O Beautiful Night en Wild.

> Lees verder

Winactie: Mortal Engines

Film & TV

Mortal Engines is het spectaculaire nieuwe avonturenepos van producent Peter Jackson, bekend als regisseur van The Lord of The Rings, The Hobbit en King Kong. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten en sjaal van de film.

> Lees verder

Woody Allen in Carré

Muziek

De beroemde filmmaker Woody Allen is tevens klarinettist en brengt met musical director Eddy David en hun formatie, op maandag 24 juni een bezoek aan Carré. Het concert wordt geïmproviseerd zonder een vaste setlist

> Lees verder

Trailer: Child's Play

Film & TV

Met de beste bedoelingen koopt Aubrey voor haar wat eenzame zoontje zijn verjaardag een “best friend”. Hoe veelbelovend dit ook klinkt, Aubrey is zich er niet bewust van dat in deze roodharige pop de ziel van een seriemoordenaar voortleeft.

> Lees verder

Trailer: Greta

Film & TV

De jonge Frances leeft in New York, maar mist haar net overleden moeder. Wanneer ze de oudere weduwe Greta ontmoet, ontstaat er een ongewone, intieme vriendschap. Maar al gauw blijkt dat de weduwe een sinister geheim met zich meedraagt.

> Lees verder

The Boys op Amazon Prime Video

Film & TV

The Boys geeft op een leuke en rauwe manier een kijk op wat er gebeurt als superhelden hun superkrachten niet voor goede doeleinden gebruiken maar misbruiken.

> Lees verder

Nieuw album: Madonna - Madame X

Muziek

Madame X, het veertiende studioalbum van Madonna, ziet op vrijdag 14 juni het levenslicht. Madonna’s Portugese thuisbasis van de afgelopen zeven jaar heeft een sterke creatieve invloed op haar gehad en dat is terug te horen op Madame X.

> Lees verder

Winactie: American Animals

Film & TV

Na een bezoek aan de Transsylvania University besluiten de vier jonge vrienden om voor de lol het meest zeldzame en waardevolle boek uit de bibliotheek te stelen. Maar wat begint als een grap verandert al snel in een bizar avontuur met serieuze gevolgen.

> Lees verder

DGTL: laatste kaarten en openingsavond met SKYLINE II

Muziek

DGTL Amsterdam 2019 opent deze vrijdag met het kunstproject SKYLINE II.
De kunstinstallatie wordt muzikaal begeleid door Colin Benders, Oceanic en Dax J. Laatste kaarten voor de vrijdag en zaterdag zijn nu nog verkrijgbaar.

> Lees verder