Audrey

Jong geleerd is oud gedaan, als klein meisje keek ik al met mijn vader mee in de DOKA hoe hij foto’s ontwikkelde. Het spannende moment dat er ineens beelden verschenen op een leeg papier. Magisch vond ik het!

Tegenwoordig is er veel veranderd door de ontwikkeling van digitale fotografie, maar het blijft een spannend moment om de gemaakte foto’s te bekijken. Ik heb een brede muzikale smaak en vind het heerlijk dat ik nu mijn twee liefdes muziek en fotografie kan combineren. Voor ZUBB bezoek ik concerten en festivals en leg deze vast op de gevoelige plaat, tevens schrijf ik af en toe concertrecensies.
Audrey's recente artikelen:

London Calling compleet

Muziek

Met de toevoeging van Viagra Boys, Mellah, Valley Maker, Heaters en Yuno is het programma van London Calling op 26 en 27 oktober aanstaande compleet. Eerder werden onder meer The Garden, The Chats, Kakkmaddafakka, Crumb, Phum Viphurit en Hookworms bevestigd.

> Lees verder

La voix humaine terug in Amsterdam

Theater

In de voorstelling belt een vrouw voor de laatste keer met haar ex-geliefde in een ultieme poging de breuk tussen hen ongedaan te maken. De vrouw probeert vergeefs de lijn open te houden: eerst nog optimistisch en vanuit ontkenning, later wanhopiger en zelfdestructief.

> Lees verder

Oktoberfest in Den Haag

Stijl

Feestgangers kunnen op 28 en 29 september weer aanschuiven aan de lange biertafels in een mega overdekte biergarten op de Grote Markt in Den Haag. Het Oktoberfest staat naast de authentieke sfeer, bekend om de uitgebreide muzikale line-up.

> Lees verder

DGTL op ADE

Muziek

Ook dit jaar is DGTL ruim vertegenwoordigd op ADE met drie feesten in de Scheepsbouwloods op de NDSM werf. Met DJ’s als Jeff Mills, Bonobo, Âme en Tom Trago als head liners, maar ook een groot aantal nieuwe talenten.

> Lees verder

Winactie: The Death of Stalin

Film & TV

In het machtsvacuüm dat ontstaat na de dood van Stalin, probeert iedereen vooral zijn eigen hachje te redden. Het gekonkel en de machtsspelletjes in het Kremlin draaien op volle toeren. Een hilarische strijd om de macht is begonnen.

> Lees verder

Trailer: The Sisters Brothers

Film & TV

De beruchte huurmoordenaars en broers Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen. Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land.

> Lees verder

Trailer: Captain Marvel

Film & TV

Bekijk nu hier bij ZUBB de allereerste trailer van de nieuwe Marvel film Captain Marvel. Met in de hoofdrollen: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelsohn en Gemma Chan. Captain Marvel draait vanaf maart 2019 in de bioscopen.

> Lees verder

Video: Town of Saints - Weeds

Muziek

Fins-Nederlandse folkband Town of Saints brengt nieuwe single Weeds uit, samen met video. ‘Weeds’ staat op aankomende album Celebrate, welke uitkomt op 5 oktober. Na release van het album volgt er een uitgebreide tour.

> Lees verder

ZUBBtipt: In de Bioscoop

Film & TV

De wekelijkse update van uit te komen films op 13 september 2018. Het zijn niet alle films die uitkomen, maar de films waarvan wij denken dat ze de moeite waard zijn om te gaan zien. Een horror film met Nicolas Cage in de hoofdrol en een onconventionele fillm met absudistische momenten, maar een realistische boodschap.

> Lees verder