Audrey

Jong geleerd is oud gedaan, als klein meisje keek ik al met mijn vader mee in de DOKA hoe hij foto’s ontwikkelde. Het spannende moment dat er ineens beelden verschenen op een leeg papier. Magisch vond ik het!

Tegenwoordig is er veel veranderd door de ontwikkeling van digitale fotografie, maar het blijft een spannend moment om de gemaakte foto’s te bekijken. Ik heb een brede muzikale smaak en vind het heerlijk dat ik nu mijn twee liefdes muziek en fotografie kan combineren. Voor ZUBB bezoek ik concerten en festivals en leg deze vast op de gevoelige plaat, tevens schrijf ik af en toe concertrecensies.
Audrey's recente artikelen:

Recensie: Waterpop 2015

Muziek

8 augustus was het zover, de 38ste editie van Waterpop ging in het Hofpark in Wateringen van start. Het was een zonovergoten dag met muzikaal talent en feestend publiek dat niet moe leek te worden.

> Lees verder

Fotoverslag: Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2015

Muziek

Donkere wolken, onweer en bliksem en heel, heel veel regen…. Echter na regen komt de zonneschijn en zo ook op bevrijdingsfestival Zuid-Holland! Wat een waterballet dreigde te worden werd een gezellig feest met een boodschap!

> Lees verder

Fotoverslag: Life I Live 2015

Muziek

Dit jaar toverde het LIFE I LIVE Festival voor de vijfde opeenvolgende keer de Haagse binnenstad om tot één groot festivalterrein met tien podia. Met zo’n 200.000 bezoekers één van de grootste stadsfestivals van Nederland.

> Lees verder

Motel Mozaïque 2015: Fotoverslag zaterdagavond

Muziek

Na de heerlijke, zonnige start op de vrijdag en koude en regenachtige zaterdagmiddag zijn we in het avondprogramma van de zaterdag beland. Ook nu weer is het programma divers en veelzijdig, zoals je mag verwachten bij dit festival.

> Lees verder

Motel Mozaïque 2015: Fotoverslag zaterdagmiddag

Muziek

Na het geweldige weer van de vrijdag is het zaterdag koud en regenachtig. Gelukkig is het in de Kornuit al wel wat voller, warmer echter nauwelijks. Hier zijn we getuige van de verschillende 3 voor 12 optredens deze middag.

> Lees verder

Motel Mozaïque 2015: Fotoverslag vrijdagavond

Muziek

Vrijdag 10 april was het dan zover, de 15e editie van Motel Mozaïque. Van tent, tot schouwburg, van de straat tot in de kerk. Niets lijkt ongewoon op Motel Mozaïque. ZUBB was erbij en hier kan je zien wat wij allemaal zagen.

> Lees verder

Motel Mozaïque, nog een paar nachtjes slapen

Muziek

Nog een paar nachtjes slapen tot vrijdag 10 april maar dan is het ook eindelijk zover, de 15e editie van Motel Mozaïque. Ook het weer heeft nog een aantal dagen nodig om met lente temperaturen voor de dag te komen, dus we tellen geduldig af naar vrijdag.

> Lees verder

Recensie: Amatorski in Rotown

Muziek

Als in trance gebracht door de ingetogen fluisterpop, Amatorski krijgt het aanwezige publiek fluisterstil. Fluisterpop op zijn best in combinatie met het warme licht in Rotown en even bevinden we ons in een droomwereld, ver van de werkelijkheid.

> Lees verder

ZUBB tipt: Triggerfinger in HMH

Muziek

Triggerfinger rockte zaterdag letterlijk de boot in Budapest. Op 12 december komen ze voor een concert naar Amsterdam alwaar zoals het er naar uitziet de mannen de HMH op haar grondvesten zal doen schudden.

> Lees verder