DaWanda: Products with love

15 augustus 2012, 15:31 | Jeroen

Sinds kort heeft Nederland er weer een online marktplaats bij: DaWanda. En het bijzondere is dat ze alleen handgemaakte items verkopen. DaWanda is dus zowel handig voor de consument die op zoek is naar iets unieks als voor designers en creatieve types die op deze manier hun producten makkelijk aan de man kunnen brengen.

DaWanda is vernoemd naar een Afrikaanse vrouwennaam en betekent: iets buitengewoons, in tegenstelling tot alle andere. DaWanda is opgericht in Berlijn in 2006 door Claudia Helming en Michael Pütz. De website was tot voor kort alleen online in Duitsland, Frankrijk en de UK en nu is er dus een versie speciaal gericht op de Nederlandse consument.

Designers van over de hele wereld zetten zelf hun producten op DaWanda en dus heb je als consument altijd persoonlijk contact met degene die jou aankoop gemaakt heeft. Op de website vind je onder andere mode, kunst, toiletartikelen en woondecoratie.

De doelgroep van DaWanda zijn mensen die van trends houden, maar ook het belang inzien van het verantwoord produceren en consumeren en een voorliefde voor unieke producten hebben. DaWanda gaat in tegen massaproductie maar zorgt wel voor unieke en betaalbare items.

Het enige wat je moet doen is even lid worden en het kopen/verkopen kan beginnen. Check de site van DaWanda voor meer info en leuke cadeautips!Share |

Gerelateerde artikelen