Madonna's Schoenen

17 augustus 2012, 16:42 | Jeroen

Deze dame doet echt alles met succes. Vorige week lanceerde het Britse warenhuis Selfridges de schoenencollectie van Madonna; Truth or Dare. En nu al zijn veel modellen uitverkocht.

Voor Selfridges is dit een van de meest succesvolle samenwerkingen met een bekendheid. Natuurlijk heeft Madonna de schoenen niet zelf ontworpen, daarvoor heeft ze de hulp ingeroepen van vriendin en styliste Arianne Phillips. De collectie bestaat uit zo’n 60 modellen, best aardig dus voor een eerste collectie.

De stijl is duidelijk Madonna, het kleurenpalet bestaat uit zwart, goud en huidkleurige tinten. Met een hoog stilettohakkengehalte en eighties invloeden is dit een op en top sexy collectie. Ze zijn hier en daar ook een beetje ordinair, maar dat mag; het zijn tenslotte wel schoenen uit naam van Madonna!

Verkoopprijzen beginnen vanaf 70 euro en lopen op tot ongeveer 265 euro, best oké dus. In de collectie zitten pumps, ballerina’s en laarzen variërend van enkel- tot kniehoogte. De collectie is nu alleen nog verkrijgbaar via Selfridges, maar vanaf september zijn ze ook te koop bij webwinkel Asos (aanrader!) en de Amerikaanse ketens Aldo en Macy’s.

Naast de schoenencollectie Truth or Dare heeft Madonna in april van dit jaar ook een gelijknamige parfum gelanceerd. Opvallend hierbij is de doelgroep, deze is namelijk net als Madonna zelf geen twintiger meer, ze richt zich op vrouwen tussen de 35-45 jaar. Volgens Madonna is de geur klassiek en tijdloos doch modern.Share |

Gerelateerde artikelen