Thursday Friday Bags

20 augustus 2012, 17:22 | Jeroen

Vanaf nu gaan praktisch en stylish hand in hand met deze tas van het Amerikaanse merk Thursday Friday. De tas is van stevig pitjeskatoen met een opdruk van bijvoorbeeld een designerbag. De opdruk is zo scherp en dik dat het net echt lijkt!

Thursday Friday heeft een heel scala aan prints van klassieke designerbags en schattige koffers in allerlei kleuren gebruikt om hun collectie compleet te maken. De maten van de tassen variĆ«ren van kleine etui’s tot grote shoppers. Dit weekend heb ik het shoppermodel getest en het blijkt een uitstekende strandtas te zijn!

De print zit niet alleen op de voorkant, maar ook aan de zijkanten en de onderkant. Doordat ze de tas aan alle kanten hebben bedrukt, wordt het leuke effect alleen maar groter. En de dames van Thursday Friday denken verder; zo is er voor ieder formaat tas een losse binnentas te verkrijgen met handige vakjes voor alle rommel die we dagelijks met ons mee sjouwen. Praktisch is het toverwoord!

Tot voor kort was deze tas alleen verkrijgbaar in Amerika, maar ze wordt nu ook verkocht bij Beverly Beethoven in Amsterdam. Zoals de naam al doet vermoeden een ietwat ordinaire winkel maar tot nu toe de enige die een aantal modellen verkoopt. Het is overigens prima aan te raden om uit Amerika te bestellen als je de verzendkosten er voor over hebt.Share |

Gerelateerde artikelen