Shop CultuurBewust!

14 september 2012, 15:31 | Jeroen

De culturele sector heeft het zwaar nu de overheid sterk aan het bezuinigen is. En daarom helpt de site ShopCultuurBewust.nl de consument om een steentje bij te kunnen dragen aan cultuurbehoud en geeft kunstenaars, muzikanten, schrijvers en designers een platform om hun producten te verkopen.

ShopCultuurBewust.nl is een onderdeel van CultuurBewust.nl, een cultureel webmagazine. Directeur Marjolein Theunissen heeft al diverse ondernemerschapsprijzen binnengesleept met de succesvolle shop en wordt gesteund door een klein en jong team van cultuurfanaten.

De website ShopCultuurBewust.nl oogt helaas rommelig qua design, het stoere beton in de achtergrond werkt niet helemaal lekker met het Efteling-achtige hout waar de knoppen uit bestaan. Maar laat je er niet door afschrikken en kijk vooral even rond op de site, je moet misschien even zoeken maar er staan best een aantal leuke producten in de shop!

Er wordt van alles verkocht in de categorieën boeken, design, kunst en muziek. Natuurlijk heeft de shop ook cadeautickets zodat je heel toepasselijk ‘wat cultuur’ aan iemand cadeau kan doen!

De site maakt het ook makkelijk om je als kunstenaar of creatieveling aan te melden bij de webshop en je producten te verkopen. Met een paar muisklikken heb je je eigen shop op ShopCultuurBewust.nl.
Ben je een creatieveling en wil je je producten aan de man brengen? Klik dan hier voor meer informatie.

Wil je bijdragen aan cultuurbehoud bezoek dan de webshop en laat die kassa maar rinkelen!Share |

Gerelateerde artikelen