Chillp

22 november 2012, 08:57 | Jeroen

We hebben er weer een nieuwe bij, een kledinglabel van eigen bodem. En dit keer is de insteek net wat anders; het is kleding om comfortabel en hip mee op de bank te kunnen hangen.

Maar je moet er nog wel mee naar de Albert Hein kunnen volgens medeoprichter Roos Neeter. Samen met vriendin Masha Nieborg ontwerpt zij de kledinglijn Chillp, die in Servië wordt geproduceerd. Roos startte het merk in 2009 en dit jaar voegde Masha zich erbij.Van ieder ontwerp worden zo’n 50 stuks gemaakt, want Chillp wil liever niet dat je buurman in hetzelfde t-shirt loopt. En daarnaast hopen de oprichters dat alle kledingstukken collectors items worden en mensen ze gaan verzamelen. De doelgroep van Chillp zijn hippe mensen die wel van een (huis)feestje houden.

Met de laatste collectie Planet Chillp laten ze spacy prints zien op mooie en comfortabele stoffen met een nachtelijk aandoend kleuren pallet. De belijningen zijn ruimvallend en gemaakt voor het draaggemak. Voor de nachtvlinders onder ons is dit de ultieme chill kleding.

De collectie bestaat tot nu toe merendeel uit sweaters, die rond 70 euro kosten en Chillp verkoopt t-shirts van rond de 45 euro. Bezoek de website voor verkooppunten of de webshop.Share |

Gerelateerde artikelen