DIY: Cowboys en Indianen

3 april 2014, 10:00 | Jeroen

Het mag gezegd worden: de lente is begonnen. Het zonnetje brengt spontane, gekke, leuke ideeen met zich mee. De parken lopen vol, strandtenten zijn opgebouwd en we kunnen weer buiten spelen. Hoe beter je zondagmiddag door te brengen dan met vriend en vijand cowboy en indiaantje spelen. En laat je de geniale attributen nu helemaal zelf kunnen maken.

1. Tooitooitooi

Een niet te missen accessoire op een goed cowboy en indianen feestje is natuurlijk de indianentooi. Veertjes, stuk stof en tape; all you need.

2. Hold your hat high

Als (mannelijke) tegenhanger van de indianentooi, de cowboy hoed. Al moet ik eerlijk zeggen dat je deze wellicht beter in de winkel kunt halen.

3. Rockin’ some cow-pants

Reeds gemaakte hoed kun je best aan vullen met een echt koe-print kostuum. Vereist ietwat meer skills, maar ‘t is makkelijker dan je denkt.

4. Hup paardje, hup

Een echte cowboy heeft natuurlijk een paard. Rondrennende paarden zijn leuk, maar het welbekende stokpaardje blijft toch mijn all-time favoriet.

5. Tipi life

Waar is een cowboy en indianen spel zonder een tipi. Bovendien erg fijn om in de hoek van je huiskamer te hebben staan, rustig een boekje lezen in je eigen ‘huisje’.



Share |

Gerelateerde artikelen