Festival trends 2015

26 juni 2015, 10:38 | Jeroen

Het festival seizoen is gelukkig weer op volle gang. Wanneer je goed voorbereid naar de festivals van 2015 wilt gaan, overweeg dan zeker volgende handige gadgets mee te nemen.

Coole poncho’s

Wat doe je als het begint te regenen op een festival? Jup, je trekt een zo’n stuk plastic aan, wat ze een poncho noemen.
Gelukkig zijn niet alle poncho’s blauw en saai. Wees eens origineel en kies voor een Twister, Superman, Unicorn of Pacman poncho.
USB powerbank

Niet bereikbaar zijn op een festival of niet langer de mooie momenten vast kunnen leggen of delen is toch wel erg vervelend. Aangezien stopcontacten nog niet in iederen hoek van een tent zitten is het toch wel handig als je smartphone opgeladen kan worden op ieder gewenst moment, neem daarom een USB powerbank mee. Daarmee kan je, afhankelijk van de uitvoering, je smartphone een paar keer weer opladen.

Tweepersoons slaapzak

Wanneer je met je vriend(in) naar een festival gaat, of zelfs wanneer je hoopt om ter plekke nog partner te vinden, het is altijd fijn als je samen in een slaapzak kan liggen. Deze 2-persoons slaapzak maakt je festival overnachtingen een pak romantischer.


Festival feet

Ook bezorg om je mooie schoenen wanneer je naar dat modderige festival gaat? Maar je wilt geen lompe laarzen dragen? Gedaan met je zorgen! Dankzij deze ‘Festival Feet’ ben je zeker dat je schoenen moddervrij blijven tijdens het dansen/drinken/zingen/feesten. De ‘Festival Feet’ zijn een beschermlaag die je rond je schoenen draagt, en waarmee op die manier je schoenen beschermt tegen drank, regen en modder.Blacklight bodypaint

Met blacklight bodypaint steel jij de show in het donker. Neon bodypaint kun je op je lichaam en gezicht gebruiken, en licht op in UV licht (blacklight). Mooi als versiering op gezicht, armen, benen, buik, you name it.Like hand

Social networking sites zijn handig online, maar hoe laat je op een festival zien dat je iets cool vindt? Deze schitterende schuim hand zorgt ervoor dat je je favoriete
social network icoon overal kan meenemen in de echte wereld. Of het nu een artiest is op een festival, een voetbalwedstrijd of je vriendin. Cool om jezelf te fotograferen met de LIKE hand!Opblaasbare sofa

Met deze opblaasbare zetel kun je lekker chillen op de camping. Neemt niet veel plaats in, is gemakkelijk mee te nemen en is snel opgeblazen. De zetel is gemaakt van PVC en een echte aanrader voor de festivals waar je geen dure stoeltjes wilt meenemen.


Een unieke tent

Een tent hoeft niet altijd simpel en saai te zijn. De FieldCandy tenten zijn unieke bedrukte tenten met prachtige motieven, zoals Pacman, een boek, een watermeloen, een blok kaas, foto’s van een festival, noem maar op.
Tent licht met ventilator

Vind je het lastig dat er geen licht is in je tent? En wil je ‘s ochtends niet wakker worden van de warmte in je tentje? Hier is de oplossing: Een lamp en ventilator in 1!

Bijna al deze artikelen zijn te koop bij: festivalking.comShare |

Gerelateerde artikelen