Tattoo, Body Art en Street Art Conventie

22 januari 2017, 19:07 | Jeroen

De Tattoo, Body Art en Street Art Conventie in Maastricht komt er weer aan. In het weekend van 18 en 19 februari a.s. vindt dé tattoo beurs van het zuiden voor de vierde keer plaats in het MECC Maastricht.

De Tattoo, Body Art en Street Art Conventie is een internationaal evenement waaraan tattoo artiesten uit binnen- en buitenland deelnemen. Deze conventie staat bekend om de warme, gezellige en vriendelijke sfeer voor bezoekers en deelnemers. Dat de artiesten dit jaar weer zullen neerstrijken in de foyer van het MECC zal daar nóg meer aan bijdragen.

Bezoekers kunnen zich natuurlijk laten tatoeëren, of simpelweg de kunst van het tatoeëren bewonderen. Men kan shoppen en slenteren langs de diverse kleurrijke stands met kleding, piercing, sieraden en meer. De Grimeshop geeft bodypaint demonstraties en voorziet bezoekers desgewenst van de mooiste lichaamsschilderingen. Natuurlijk is er op de conventie zoals altijd veel aandacht voor street art: diverse street art kunstenaars zullen deelnemen en hun creativiteit de vrije loop laten.

Op het podium zijn live muziek, optredens en diverse tattoo wedstrijden te zien.

Kijk voor het volledige programma, de deelnemerslijst, nieuws en verdere informatie op de website

Openingstijden:
Zaterdag 18 februari van 11.00 – 22.00 en zondag 19 februari van 11.00 – 20.00Share |

Gerelateerde artikelen