Graphic Matters

12 april 2017, 22:20 | Jeroen

In 2017 transformeert Graphic Design Festival Breda in Graphic Matters. Niet alleen de naam van het Bredase festival verandert. Ook vorm en inhoud worden aangescherpt

Vanaf de eerste editie in 2008 heeft het tweejaarlijkse festival zich ontwikkeld tot een internationaal evenement dat bezoekers naar opvallende beelden laat kijken, om vervolgens een groter perspectief te zien.

Nieuwsgierige millenials

Graphic Matters wordt een maand durende samenkomst van beeldverhalen en visuele activiteiten die je de wereld op een andere manier laten zien. Jonge getalenteerde ontwerpers en gevestigde namen verbeelden actuele verhalen en bieden je een nieuw perspectief. Dit wordt vertaald naar exposities, talkshows en workshops, nemen we honderden jongeren mee met rondleidingen en creƫren we het ideale selfie moment tussen het opvallende programma. De komende jaren richten ze zich specifiek op nieuwsgierige millenials die zien wat er in de wereld speelt en op zoek zijn naar hun eigen rol hierin.

Graphic Matters van 22 september tot en met 22 oktober. Voordat het zover is, presenteren ze vanaf 16 juni het project Flags of Peace in het kader van 350 jaar Vrede van Breda.

Check hier de website.Share |

Gerelateerde artikelen