De Beste Social Awards

9 juni 2017, 17:15 | Jeroen

Donderdag 8 juni zijn de prijzen voor de beste en meest creatieve uitingen op social media uitgereikt tijdens de vierde editie van De Beste Social Awards in B. Amsterdam.

Tim Hofman kwam met drie social awards als grote winnaar uit de bus tijdens de feestelijke uitreiking. Hij won in de categorieën Beste BN’er, Beste YouTuber voor zijn serie #BOOS en Beste Snapchatter. Arjen Lubach volgde hem op de voet, die met zijn team de awards voor Beste Video (Even voorstellen aan Trump) en Beste Inhaker (Kamergotchi) in de wacht sleepte.

De 17-jarige Annegien Schilling werd met haar artistieke posts uitgeroepen tot Beste Instagrammer en streamingdienst Netflix is massaal verkozen tot het beste merk van Nederland op social media.

In de categorie Slechtste Bericht nam Geert Wilders dit jaar het stokje over van Henk Krol die deze award vorig jaar ontving, waarin Wilders collega Pechtold photoshopte tussen Hamas-terroristen. GroenLinks-leider Jesse Klaver nam vorige week al de prestigieuze social award voor Beste Politicus in ontvangst.

Bekijk hier het overzicht van alle winnaarsShare |

Gerelateerde artikelen