Border Sessions

20 juni 2017, 22:29 | Jeroen

Van 28 t/m 30 juni vindt de 6e editie van het technologiefestival Border Sessions plaats in het Theater aan het Spui en het Filmhuis in Den Haag. Traditiegetrouw met een verrassend en alternatief literair programma.

Zo zal de Amerikaanse auteur Ryan Avent te gast zijn die afgelopen jaar met Werk in de 21e Eeuw één van de beste boeken over de nieuwe werkrevolutie schreef.
Peter Frase schetst vier mogelijke toekomstscenario’s van een wereld die gebukt gaat onder een kapitalistische crisis en klimaatverandering in Four Futures.

Mark O’ Connell presenteert het eerste complete, hoopvolle en tegelijk beangstigende onderzoek over transhumanisme in To Be a Machine, en de Japanse robotica-pionier en auteur Ikuo Yamamoto beschrijft 33 jaar ervaring in het bouwen van robots, waaronder robotic fish. Met Alastair Reynolds en Charles Stross hebben we twee top sciencefictionauteurs in het programma. Bovendien zal Reynolds op 30 juni zijn favoriete sciencefictionfilm The Day the Earth Stood Still (1951) presenteren in het Filmhuis.

Check hier de website.Share |

Gerelateerde artikelen