Light Verse Festival op Live At Amsterdamse Bos 2019

6 maart 2019, 10:42 | Jeroen

Voor het eerst in de geschiedenis van Live At Amsterdamse Bos wordt het ‘Light Verse Festival’ georganiseerd. Onder andere Erik van Muiswinkel, Katinka Polderman, Jan Boerstoel, Jan J. Pieterse en Frank van Pamelen vullen het programma met poëzie, dichtkunst en muziek in het Amsterdamse Bos op zondag 1 september. De kaartverkoop start vrijdag 8 maart om 10:00 uur.

Light Verse Festival

Stuiterende stunt-rijm, hilarische liedjes en onvervalste schuddebuik-poëzie: daar staat het Light Verse Festival voor. Het prijswinnende liedjesprogramma van Mylou Frencken en Dorine Wiersma, megatalent Theo Danes, lightversekampioen Machiel Pomp, Johan Hoogeboom en Roel C. Verburg maken het programma compleet.

Eerder besteedde De Wereld Draait Door aandacht aan het ‘Light Verse’ fenomeen waarbij gedichten met een speelse en lichte ondertoon centraal staan en waarbij dichtkunst en humor hand in hand gaan met elkaar. Een absolute ode aan de Nederlandse taal.

Met het organiseren van het Light Verse Festival is het Live At-seizoen gevarieerder dan ooit en is het Amsterdamse Bostheater het eerste openluchttheater waar deze avond georganiseerd wordt. Andere shows die voor Live At Amsterdamse Bos 2019 aangekondigd zijn John Butler Trio, Band of Horses, De Dijk, Paul Carrack, de Edwin Evers Band, Peter Doherty & The Puta Madres, Douwe Bob, Caro Emerald en meer.

Live At Amsterdamse Bos

Tijdens eerdere edities van Live At speelden o.a. alt-J, Graham Nash, Little Steven and the Disciples of Soul, De Dijk, Typhoon en vele andere artiesten uit binnen- en buitenland in het openluchttheater. De rest van het programma voor 2019 wordt de komende weken bekend gemaakt.

Ticketinfo

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 8 maart om 10.00 uur via de website en Eventim.Share |

Gerelateerde artikelen