Peaky Blinders bordspel

9 mei 2019, 22:10 | Jeroen

Vandaag onthult Just Games in samenwerking met Endemol Shine Group een bordspel gebaseerd op de populaire Britse dramaserie Peaky Blinders. Het Peaky Blinders bordspel staat gepland voor oktober 2019 en laat spelers in de voetsporen treden van de beruchte familie Shelby. De ontwikkeling en lancering van het Peaky Blinders bordspel is de eerste samenwerking op spellengebied tussen de twee mediabedrijven.

Peaky Blinders wordt voor BBC en Netflix geproduceerd door Peaky Blinders’ merkeigenaar en producer Caryn Mandabach Productions en door Endemol Shine UK’s Tiger Aspect Productions. De serie, bekroond met onder andere een BAFTA in 2018 voor de beste dramaserie en het beste drama tijdens de 2019 National Television Awards, wordt gedistribueerd door Endemol Shine International in meer dan 180 landen en is gemaakt en geschreven door Steven Knight.

Peaky Blinders bordspel gameplay

Reis terug naar de gouden jaren ’20 van Birmingham, na de Eerste Wereldoorlog. Speel je eigen rol in een oorlog tussen verschillende facties. Verhoog je charisma, kracht en intelligentie om je vijanden te verslaan en je missies te volbrengen. Maar je kunt dit niet alleen doen; creëer een netwerk van vrienden en vijanden, maak investeringen en confronteer je grootste concurrent om te winnen!

Just Games lanceert het Peaky Blinders bordspel tijdens Distoy in Londen, dat plaatsvindt van 28 t/m 31 mei 2019.Share |

Gerelateerde artikelen