Amsterdam Tattoo Convention

1 oktober 2019, 20:53 | Jeroen

Van 25 tot en met 27 oktober gaat de Amsterdam Tattoo Convention weer van start in RAI Amsterdam.

Voor de vijftiende keer zal in RAI Amsterdam weer de Amsterdam Tattoo Convention plaatsvinden. Met ruim 350 tatoeëerders uit binnen- en buitenland belooft het weer een waar spektakel te worden.

Je kan zelf een tatoeage te nemen, maar alleen kijken en inspiratie opdoen kan natuurlijk ook. Vergaapt je zich aan de vele diverse tattoo stijlen die er gezet zullen worden. De stijlen variëren van Maori tot Oriëntaal naar Old School tot Modern. Naast tatoeëren kan je ook gepierced worden. Dit gebeurd in een mooie afgesloten ruimte.

Dit jaar hebben ze Matt Gone als guest of honour. Matt is een van de meest getatoeëerde personen op aarde met een eervolle vermelding in het Guinness Book of Records. 98% van zijn lichaam is versierd. Zelfs zijn ogen en gehemelte! Matt staat je graag te woord en je mag met hem op de foto.

Er is echter nog veel meer te doen. Wat dacht je van de stands met tattoo supplies, street art, barber salon, kalligrafie, Mexicaanse beelden, live muziek, scarificatie, massages, fotografie, kleding, kunst en curiosa.

Op de website zijn alle deelnemers en informatie te vinden. Je hoeft enkel contact met de tatoeëerder op te nemen om een afspraak te maken.Share |

Gerelateerde artikelen