Betweter Festival 2021

1 juli 2021, 16:29 | Jeroen

Op vrijdag 1 oktober is het Betweter Festival terug in TivoliVredenburg. Hét kunst & wetenschapsfestival van Utrecht. Samen met wetenschappers en artiesten onderzoeken bezoekers de grote vragen van vandaag en de wereld van morgen. Met o.a. Beatrice de Graaf, Pieter Derks en Benny Sings. Tickets zijn verkrijgbaar voor €15,00.

Hoe herstellen we de relatie tussen mens en natuur? Waar blijft de verbondenheid in tijden van polarisering? Leiden technologische ontwikkelingen tot een betere toekomst? Het Betweter Festival is er voor iedereen die wil weten hoe de wereld werkt, nieuwe ervaringen niet schuwt en zich graag verwondert. Bezoekers staat een bomvol programma te wachten, met talks, muziek, film, interactieve installaties en live wetenschappelijk onderzoek.

De eerste namen zijn bekend. O.a. historicus Beatrice de Graaf, songwriter Benny Sings, cabaretier Pieter Derks, zangeres Nynke Laverman & natuurfilosoof Matthijs Schouten, hydroloog Niko Wanders, Arp Frique & Family. Plus spannende experimenten over pijn, aanraking en denken buiten je bubbel.

De online ticketverkoop (€15,00) is geopend via de website.

Beeld: ©AnnaVanKooijShare |

Gerelateerde artikelen