Comedy line-up Lowlands

24 mei 2012, 08:25 | Jeroen

Het comedyprogramma van Lowlands is compleet! Verschillende comedians uit het comedy cirquit staan klaar om je te laten huilen van het lachen in de Mike en de Juliet tent, met kramp in je kaak, flinke dijen kletsers en een buik die nog het hele weekend misselijk zal zijn.

André Manuel speelt in Leve de Man van de SVP! op briljante wijze tegen de onderbuikgevoelens die heersen in ons Nederland. Ditmaal als Jan Kwakman, die zichzelf als Nieuwe Leider heeft bekroond van dit land. André analyseert, banaliseert, fileert en filosofeert en zo goed als hij dat kan gunt hij het publiek geen moment om op adem te komen.

Ook het bekende collectief Night Of Comedy zal furore maken op Lowlands 2012. Vlijmscherpe grappen die te maken hebben met het laatste nieuws en het gesprek van de dag, gepresenteerd door de grote Bob Maclaren, Wilko Terwijn en de nieuwe talenten Dara Faizi en Rayen Panday. Dit wordt de nacht van de lach!

Verder mag je aandacht niet ontbreken voor de Vlaamse Wim Helsen. Toch spijtig van al dat geweld, van de Euro en dat de economie achteruit gaat. In zijn nieuwe voorstelling Spijtig, Spijtig, Spijtig stelt Wim een aantal problemen aan de kaak, en lost ze direct op met absurdistische hilariteit en intelligentie.

Ook hebben we weer een trein van comedy geweld met de Comedytrain. Jan Jaap van der Wal, Thijs van Domburg, Daniel Arends, Peter Pannekoek, Patrick Laureij, Tim Fransen, Merijn Scholten en René van Meurs elk een show van een half uur. Op zaterdagnacht speelt Comedytrain in de Juliet een line-up bestaande uit nieuwe talenten én de ouwe garde, verbonden door de lachende rap van de MC.
Wees daar dus allemaal bij!

Het complete programma bevat de volgende cabaretiers: Wim Helsen, Daniël Arends, Dolf Jansen, Stefan Pop, Jeroen Leenders, Dara Faizi ,Sander Vanopzeeland, Ygor, Comedytrain, Jan Jaap van der Wal, Thijs van Domburg, Peter Pannekoek, Patrick Laureij, Tim Fransen, Merijn Scholten, Rene van Meurs, Dave Fulton, Andre Manuel, Night of Comedy met Bob Maclaren, Wilko Terwijn, Dara Faizi en Rayen Panday & The Line Up met Jeroen Leenders, Han Solo, Michael Van Peel, Veerle Malschaert en Joost Van Hyfte.

Al onze berichtgeving over Lowlands vind je hier.

Meer informatie check de website van Lowlands.



Share |

Gerelateerde artikelen