Haags Uit Festival 2012

31 augustus 2012, 15:49 | Jeroen

Het nieuwe cultuur- en theaterseizoen staat weer voor de deur. Het complete programma is al helemaal rond en er is weer veel te zien en te horen op gebied van muziek, theater, cabaret, dans en klassieke muziek. Op 2 september vindt er rondom het Lange Voorhout en het Spuiplein de 40e editie van het Haags Uit Festival plaats. Hier kun je alvast een hoop zien en horen dat later in de theaters en podia verschijnt voor seizoen 2012-2013.

Het Lange Voorhout én het Spuiplein zijn deze zondag de culturele hotspots met een buitenpodium, een veelheid aan verrassend straattheater, amateurkunst en een markt vol informatie over en kortingskaarten voor het komende culturele seizoen. Theaters en andere culturele instellingen openen hun deuren voor een gratis voorproefje van de voorstellingen van het komende seizoen.

In de line-up op verschillende locaties in Den Haag staan dit jaar o.a. Ellen ten Damme, Het Nationale Toneel, Ro Theater, Van Velzen, Jochem Otten, Silvester, Javier Guzman en is er veel andere comedy, dans en concerten te zien en te horen.

Via de website Haags Uit Festival kun je het complete programma bekijken.Share |

Gerelateerde artikelen