Eric Koller: Fire In The Hole

17 september 2012, 11:12 | Jeroen

Fire in the hole is de nieuwe voorstelling van Eric Koller. Hilarische cabaret op het moment dat er niets meer te redden valt!

Een dramatisch moment dat verandert in keiharde comedy als Koller in deze voorstelling laat zien dat niets menselijks ons vreemd is en wij toch proberen in paniek het tij te keren. Dat wij ons keer op keer in de gekste bochten wringen om tegen beter weten in te willen ontsnappen aan het onvermijdelijke.

De altijd klungelige, slungelige, stuntelige Koller stopt ook deze voorstelling vol met prachtige, humorvolle, fysieke en energieke miniatuurtjes. Hij weet de onvolkomenheden van de mens, onze moedwil en misverstanden met een Toon Hermans-achtige eenvoud tot een feest der herkenning te maken.

Koller is een uniek verschijnsel in theaterland met een werkwijze die verrassend en origineel is. Fire in the hole gaat van angst tot hoop en van verdriet tot vechtlust, maar dankzij Koller vooral van glimlach tot hilariteit. Hieronder een scence uit zijn vorige programma Bull.

De voorstelling is te zien september 2012 t/m juni 2013. De première zal te zien zijn op zaterdag 3 november 2012 in Theater Diligentia te Den Haag. Voor meer informatie over Eric Koller ga dan naar erickoller.nl.Share |

Gerelateerde artikelen