André Manuel - BONZAAI!!!

3 oktober 2012, 10:29 | Jeroen

BONZAAI!!! is de nieuwe voorstelling van André Manuel. Over woedende mensen. Verongelijkte burgers. Ongeremd. Zwaar over de pis. En bang voor niks en niemand. Zeg maar een tijdsbeeld van de hedendaagse staat der Nederlanden.

BONZAAI!!! was de strijdkreet die pacifistische Japanse soldaten slaakten terwijl ze in de Tweede Wereldoorlog Amerikaanse Vliegdekschepen te lijf gingen met miniatuurboompjes. En in die geest gaat André Manuel de strijd aan met de elementen. En met zijn publiek. Zoals het hoort.

Veel mensen zeggen, dat ze zeggen wat ze denken. Er zijn er weinig die dat ook echt doen. André Manuel is één van die weinigen. Hij maakt actueel en politiek theater, hij durft tegen zere benen aan te schrijven, linkse directes te oreren en vol de onderbuik binnen te zingen. André analyseert en banaliseert. Hij fileert, filosofeert en laat zijn publiek dankbaar naar adem happen.

De voorstelling loop tot eind maart 2013 en is te zien door heel Nederland. Voor meer informatie over de speellijst kun je terecht via deze link: Andre ManuelShare |

Gerelateerde artikelen