Marco Roelofs: Kaal

10 december 2012, 10:39 | Jeroen

Marco Roelofs, de welbekende zanger van de Heideroosjes heeft een carrière achter de rug als puberige rockster, waardoor hij vergat volwassen te worden. In september is zijn eerste boek verschenen getiteld Kaal met aansluitend een theatertour.

Een boek over diepte- en hoogtepunten, een ontwapenend en eerlijk verhaal over zijn leven als muzikant. Het verhaal is nu ook uitgewerkt als een theaterprogramma en is nog tot januari 2013 te zien in de Nederlandse theaters. Kaal is ook hilarisch en op waarheid gebaseerde verhalen. Volgens Marco gaat de voorstelling vooral over hemzelf, welke ook zijn grootste vijand is. Vrouwen, drugs en dakduiven. Je pyjamabroek optrekken tot je oksels, het verschil tussen Obama en Osama, maar ook over diepe eenzaamheid. Het theaterstuk bevat absurde verhalen die Marco afwisselt met liedjes. Lachwekkend en pijnlijk tegelijk. Kaal zonder masker, zonder kabaal en zonder haar.

Voor meer informatie ga dan naar de website van Marco Roelofs. Zijn theater tournee speelt tot en met 26 januari 2013.Share |

Gerelateerde artikelen