Winactie: Kommil Foo

22 april 2013, 09:45 | Jeroen

Eerder kondigde we hier op ZUBB de nieuwe voorstelling aan van Kommil Foo. Wel nu! Een leuke winactie voor u. Deel, mail, tweet en win.

Breken

De rode draad van de voorstelling is de vraag: “Hoe krijg je een man in een luciferdoosje?” Zoals in eerdere shows al het geval was, ging Breken opnieuw over een gebroken man die twijfelt aan de wereld en zichzelf. Dit gevoel wordt vertaald in een lied van de man die in de spiegel keek en vaststelde: “Ik hou niet meer van mij”. De voorstelling is gefocust op simpliciteit. Geen decor, maar ouderwetse mimiek, beeldtaal, een wit gordijn, piano en een ventilator. Kommil Foo brengt een verhaal met gevoel, tekst met perfectie. 

Voor meer informatie over de speellijst ga je naar de website van Kommil Foo.

Winnen! 

Wil jij met een vriend of vriendin naar de nieuwe voorstelling van Kommil Foo in Theater Diligentia? Retweet dit bericht, deel dit bericht op Facebook (doe het beide en verdubbel je kans).

Geen social media? Stuur een mail naar winnen@zubb.nl (vermeld Winactie: FOO in het onderwerp) of reageer onderaan deze pagina (met een geldig E-mailadres onder vermelding van je _PLAATSEN ALS) en je maakt kans.

De prijswinnaar is geïnformeerd!Share |

Gerelateerde artikelen