De Theaterloods Zalige Zondag

2 december 2016, 16:43 | Jeroen

Op zondag 11 december vindt in en om De Theaterloods in Radio Kootwijk de laatste Zalige Zondag van 2016 plaats. Met het Inspiratie Winterfestival wordt deze reeks zondagen op een speciale manier afgesloten.

De middag start om 12.00 uur met een (h)eerlijke lunch, verzorgd door Traiteur Délicat. Vanaf 13.00 uur biedt het festival een gevarieerd en inspirerend programma aanbod. Laat je meenemen in Onderweg van Mareille Labohm en Frank Stukker; over zelfvoorzienend en onafhankelijk leven. Of kom kijken bij To believe or not to believe, van Gouden Krekel 2015 winnaar Ramses Graus. Een voorstelling over illusie en werkelijkheid…of niet….

En dan het bijzondere verhaal-concert Leve de liefde: vertel een mooie ervaring uit 2016 en krijg er een inspirerend lied voor terug. Of maak een zielsverwarmende inspiratiewandeling in de prachtige natuur van Radio Kootwijk en verwonder je daarna middels een bijzondere expositie over een kunstreis in het landschap van Dante Alighieri. Het kan allemaal tijdens het Winter Inspiratiefestival.

Om 15.30 uur sluit bestseller auteur en inspirator Geert Kimpen 2016 af en vervolgens zet hij ons op de drempel van 2017 met een uniek Zalige Zondag programma vol humor, bevlogenheid en rake teksten.

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten check de websiteShare |

Gerelateerde artikelen