Scare Me

24 augustus 2017, 10:50 | Jeroen

Dit jaar gaat het Halloween van start op 15 september in Almere Haven, de thuisbasis van het horrorevenement Scare Me. Met deze vijfde editie bewijst de organisatie dat mensen ook buiten Halloween om behoefte hebben aan de adrenaline die hen vervult op het moment dat ze een spookhuis binnentreden.

Scare Me is een horrorevenement dat zowel in het voorjaar als in het najaar plaatsvindt. Elke editie wordt het evenement bekender, groter en komen er meer bezoekers. Met drie spookhuizen en een Pirate Adventure Room biedt Scare Me vier totaal verschillende belevenissen aan hun bezoekers. Het evenement is ook dit jaar weer compleet vernieuwd, waardoor het ook voor terugkomende gasten weer een unieke belevenis zal zijn.

Het welbekende spookhuis “The Mansion” heeft de komende maanden nieuwe bewoners en ook “Zombie Terror” en het nieuwe “Asylum” zullen niet teleurstellen. Tijdens een bezoek aan Scare Me is het unieke “Pirate Adventure” een spannend avontuur dat je niet wilt missen. Samen met jouw team ga je aan boord van het piratenschip om een schat te stelen, het is echter aan jullie en de keuzes die jullie maken of dit gaat lukken. Het kan voor iedereen anders aflopen tijdens dit spel dat gebaseerd is op de welbekende fenomeen escape room. Bij Pirate Adventure draait het meer om interactie en spel.

Naast de spookhuizen is het ook mogelijk om lekker te genieten van de sfeer van Scare Me, dit kan door lekker wat te eten of te drinken en genieten van de gillende mensen om je heen. Ook kun je neerploffen op een bank in de bioscoop en rustig een korte horrorfilm kijken. Daarnaast is er de mogelijkheid om je even af te sluiten van alles en jezelf mee te laten slepen in een leuke game. Van retro games tot Virtual Reality, er is genoeg om bij te komen van de angsten die je hebt doorstaan.

Elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 15 september tot en met 7 oktober kun je bij Scare Me genieten van de adrenaline die angst je geeft. Voor meer informatie kun je kijken op de websiteShare |

Gerelateerde artikelen