Theaterloods Nieuwjaarsfestival in Radio Kootwijk

24 december 2017, 16:07 | Jeroen

Radio Kootwijk – Begint het nieuwe jaar op zondag 7 januari met een inspiratieboost; een festival om je heerlijk in onder te dompelen met familie en vrienden en om je te laten inspireren op het thema: wat is dit jaar voor mij werkelijk van waarde in werk, leven en liefde?

De Theaterloods heeft een bijzonder programma samengesteld vol theater, muziek, kunst, natuur en wetenschap. Met bekende en nieuwe namen; Neerlandicus en boekenwurm Tjerk ontvangt je in zijn Bibliotheek van Verlangen, Mirjam Vriend en Bas Bons verwarmen met Lied voor een Verhaal, Sophie Schut speelt Boterham met Pindakaas en organisatiefilosoof Erica Meijerman nodigt uit tot twijfelen bij Inspiratiekamer Bureau Meijernan. Geniet van het winterse landschap tijdens een inspiratiewandeling en laat je raken door de expositie van de intrigerende beeldend kunstenaar Harald Calle. We sluiten de middag spetterend af met De Theaterloodsvloer op!; improvisatietheater in de grote theaterzaal. Kortom; de uitgelezen kans om met familie en vrienden te proosten op het nieuwe jaar. Een inspirerend begin!

Het nieuwjaarsfestival start op zondag 7 januari om 12.00 uur met een (h)eerlijke lunch. Het programma eindigt omstreeks 17.00 uur.

Meer informatie over het programma en reserveren van kaarten via de websiteShare |

Gerelateerde artikelen