ITALive: Weg met Eddy Bellegueule

7 januari 2021, 18:45 | Jeroen

Weg met Eddy Bellegueule, pers- en publieksfavoriet, is elke keer binnen no time uitverkocht. Maar ITA kan deze voorstelling toevoegen aan ITALive, in samenwerking met Toneelschuur Producties/Eline Arbo. Op vrijdag 22 januari kan je Weg met Eddy Bellegueule via livestream bekijken.

Regisseur Eline Arbo maakte een eigen theatrale en muzikale bewerking van de roman van Édouard Louis. Vier jonge acteurs spelen alle personages. Hun overrompelende spel leverde hen de nominatie voor de Louis d’Or op. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat meerdere acteurs samen genomineerd worden. Victor IJdens, Jesse Mensah, Felix Schellekens en Romijn Scholten knallen daarbij van de vloer. Hun liefdevolle, energieke en emotionele spel is wars van ijdelheid. – Juryrapport Nederlands Theater Festival.

Acteur Jesse Mensah is vanaf komend seizoen lid van ons vaste ITA-ensemble. Hij debuteert bij ITA in Age of Rage in regie van Ivo van Hove. Deze voorstelling gaat in juni in première in het kader van het Holland Festival.

Klik hier voor kaarten van de livestream.Share |

Gerelateerde artikelen