Dans: Open dag Nationale Opera & Ballet

31 augustus 2023, 19:31 | Jeroen

Op zaterdag 2 september 2023 zet Nationale Opera & Ballet de deuren wagenwijd open. Klein en groot, kenner en nieuwkomer: iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Ontdek de magische wereld van Nationale Opera & Ballet. Ze stellen een gevarieerd programma samen, met onder meer optredens, tentoonstellingen, workshops en een bezoek aan onze ateliers.

Foto: Liza Kollau

Open Huis 2023 | Wat is er te doen?

Voor het eerst in vier jaar openen we weer onze deuren. Bij de hoofdingang op het plein en bij het decoratelier heten we u daarom ook van harte welkom. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Loop binnen en ontdek de wereld voor en achter de schermen. Maak kennis met diverse ambachten, zoals het maken van kostuums, hoeden, pruiken en rekwisieten en woon optredens bij van De Nationale Opera Studio, het Koor van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet.

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten, maar u kunt natuurlijk ook samen op ontdekkingsreis door het theater en met een rondleiding door het decoratelier. In onze ateliers en studio’s beantwoorden onze medewerkers graag al u vragen.

Kortom, er is voor elk wat wils. Kom op tijd en mis niets!

BEKIJK HIER HET PROGRAMMA

Open Huis Nationale Opera & Ballet
2 september 2023
Theater
Amstel 3, Amsterdam
Decoratelier
Kollenbergweg 1, Amsterdam
Deuren open: 11.00 uur
Einde: 16.00 uur



Share |

Gerelateerde artikelen