Theater: Rondleiding Opera & Ballet

12 mei 2024, 10:56 | Jeroen

Ontdek mysterieuze theatergeheimen. Altijd al willen weten en zien wat er achter de schermen van een groot theaterbedrijf gebeurt? Nationale Opera & Ballet maakt opera- en balletvoorstellingen van a tot z in huis. Tijdens een (groeps)rondleiding van 75 minuten – die in het Nederlands wordt gegeven – laat een enthousiaste gids u deze magische wereld achter het podium beleven.

Rondleiding

Tijdens de 75-minuten tour ziet en beleeft u de bijzondere wereld achter het doek. Uw gids vertelt u ondertussen de ins & outs van ons theater. Hij of zij neemt u mee naar verschillende ateliers en studio’s en naar het grootste toneel van Europa, allemaal plekken die normaal gesproken niet voor bezoekers toegankelijk zijn. Zo krijgt u de kans om te proeven van de dynamiek achter de schermen.

Beeld: Nationale Opera & Ballet.

Een bijzondere wereld

Nationale Opera & Ballet is de thuisbasis van Het Nationale Ballet, De Nationale Opera, de Junior Company en De Nationale Opera Studio. Daarnaast bevinden zich in het theater zelf de ateliers voor rekwisieten, kostuums en kap & grime en ook nog vele studio’s voor techniek en productie. Hier wordt bijna alles voor de voorstellingen gemaakt. Het theater op het Waterlooplein is daarmee een bruisende omgeving van vakmanschap en passie voor opera en ballet.

Klik hier voor tickets en meer informatie.Share |

Gerelateerde artikelen