Winactie: Hoe Tem je een Draak 3

Film & TV

Hikkie en Tandloos zijn terug met dit gloednieuwe avontuur! De onwaarschijnlijk vriendschap tussen mens en draak wordt in Hoe Tem Je Een Draak 3 flink op de proef gesteld. Maak bij ZUBB kans op een op een DVD of Blu-ray van de film.

> Lees verder

Trailer: Ad Astra

Film & TV

Astronaut Roy McBride (gespeeld door Brad Pitt) reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt.

> Lees verder

Winactie: Tolkien

Film & TV

TOLKIEN vertelt over de vormende jaren van de schrijver die als wees vriendschap, liefde en artistieke inspiratie vindt bij een groep mede-buitenbeentjes op school. TOLKIEN is vanaf 6 juni 2019 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

J’ai perdu mon corps’ wint in Cannes Grand Prix

Film & TV

>J’ai perdu mon corps heeft in Cannes de Grand Prix Nespresso gewonnen bij de officiële competitie van de 58ste Semaine de la Critique. De animatiefilm van Jérémy Clapin maakt bovendien nog kans op de Camera d’Or.

> Lees verder

Winactie: X-Men - Dark Phoenix

Film & TV

X-MEN: DARK PHOENIX is de meest intense en emotionele X-Men-film ooit gemaakt. Het is het hoogtepunt van 20 jaar X-Men-films. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: Nobody's Fool

Film & TV

Als de losbandige Tanya haar leven weer op orde wil krijgen, zoekt zij hiervoor hulp bij haar keurige zus Danica. Nu deze twee tegenpolen samenwonen zorgt dit voor hilarische maar ook bizarre situaties.

> Lees verder

Winactie: Colette

Film & TV

Colette vertelt het fascinerende levensverhaal van één van de bekendste vrouwelijke auteurs van Frankrijk die het preutse land op zijn kop zette met haar sexy novelles over Claudine en later Gigi. Maak bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Filmfestival van de Kortste Nacht

Film & TV

Nog maar een paar weken tot de kortste nacht van het jaar. En deze vier je samen met Go Short op 21 en 22 juni met het Filmfestival van de Kortste Nacht. Een tweedaags festival in Arnhem, met een verrassend programma voor filmliefhebbers en –professionals.

> Lees verder

Trailer: The Secret Life of Pets 2

Film & TV

The Secret Life Of Pets 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. De film is vanaf 5 juni is de bioscoop te zien.

> Lees verder

ZUBBtipt: CineMember

Film & TV

Met zo’n 600 (inter)nationale arthousefilms bieden voor de grootste quality film collection van Nederland. Voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt kijken op je smartphone, tablet, computer óf televisie. En wekelijks voegen ze twee nieuwe titels toe.

> Lees verder

Winactie: Ben is Back

Film & TV

Ben is een charmante 19-jarige jongen, maar ligt door zijn drugsverslaving met zichzelf in de knoop. Zijn moeder Holly onvangt hem met open armen na een verblijf in een afkickkliniek, maar ze leert al snel dat hij een gevaar is voor zichzelf en voor haar gezin.

> Lees verder

Winactie: White Boy Rick

Film & TV

Het waargebeurde verhaal van Richard Wershe Jr., die in de jaren tachtig als informant voor de politie undercover ging in de Amerikaanse drugshandel. Maak nu bij ZUBB kans op een exemplaar van de film.

> Lees verder