Winactie: Hotel Transsylvanië 3

Film & TV

In de nieuwe animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel.

> Lees verder

Trailer: Aquaman

Film & TV

Het vertelt het oorsprongsverhaal van de half-mens, half-Atlantiër ‘Arthur Curry’. Arthur maakt de reis van zijn leven waarin hij geconfronteerd wordt met wie hij werkelijk is en waarin hij ontdekt of hij het waard is om te zijn waarvoor hij is voorbestemd… een Koning.

> Lees verder

Trailer: Artemis Fowl

Film & TV

Gebaseerd op het boek van Eoin Colfer, Artemis Fowl, afkomstig uit een lange lijn van criminele meesterbreinen, belandt in een strijd van kracht en sluwheid tegen een machtig, verborgen ras van feeën die mogelijk achter de verdwijning van zijn vader zit.

> Lees verder

Winactie: Beautiful Boy

Film & TV

Beautiful Boy vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon. Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Winactie: Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot

Film & TV

> Lees verder

Winnaar VPRO IDFA Audience Award bekend

Film & TV

Don’t Be a Dick About It van de Amerikaanse regisseur Benjamin Mullinkosson heeft de VPRO IDFA Audience Award gewonnen, de grote publieksprijs van het International Documentary Film Festival Amsterdam.

> Lees verder

Winactie: The Grinch

Film & TV

The Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst.

> Lees verder

Trailer: The Lion King

Film & TV

The Lion King reist naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Gebruikmakend van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen, brult de film op 19 juli 2019 de theaters in.

> Lees verder

Winactie: The Possession of Hannah Grace

Film & TV

Een schokkende geestuitdrijving loopt helemaal mis, waardoor een jonge vrouw komt te overlijden. Enkele maanden later heeft Megan Reed nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht… De dood is nog maar het begin.

> Lees verder

IDFA 2018 maakt winnaars bekend

Film & TV

Reason wint de IDFA Award for Best Feature-Length Documentary. Tijdens de prijsuitreiking van de 31e editie van IDFA in Internationaal Theater Amsterdam zijn de winnaars bekendgemaakt van de verschillende prijzen in de IDFA competitieprogramma’s.

> Lees verder

Winactie: Widows

Film & TV

Widows is het verhaal over vier vrouwen die niets met elkaar gemeen hebben behalve een schuld die is achtergelaten door de criminele activiteiten van hun overleden echtgenoten. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Trailer: The Favourite

Film & TV

De broze koningin Anne zit op de troon. Haar goede vriendin Lady Sarah regeert in haar plaats over het land. Als de nieuwe dienares Abigail arriveert, raakt Sarah onder de indruk van haar charme.

> Lees verder