Trailer: Pleasure

Film & TV

Pleasure is een rauw, maar humaan en geestig portret van een mannenwereld, bekeken door de ogen van de 21-jarige Bella. Zij belandt in Los Angeles, gedreven door het vurige verlangen om door te breken in de filmwereld. Als pornoster.

> Lees verder

Trailer: The Mad Women's Ball

Film & TV

The Mad Women’s Ball vertelt het verhaal van een jonge, stralende en gepassioneerde vrouw, Eugénie, die leeft aan het einde van de 19e eeuw. Als jonge vrouw ontdekt Eugénie dat ze de bijzondere kracht heeft om de doden te horen.

> Lees verder

Trailer: Here We Move, Here We Groove

Film & TV

Robert Soko – grondlegger van de Balkan Beats stroming in de Europese clubscene – gaat met muzikanten met een vluchtelingenachtergrond op zoek naar een nieuw geluid van Europa. De ontmoetingen doorbreken muzikale grenzen en laten de veranderde identiteit van Europa zien.

> Lees verder

Serie: The Wheel of Time

Film & TV

Amazon Prime Video en Sony Pictures Television hebben afgelopen vrijdag de teaser poster onthuld voor de aankomende Amazon Original fantasy serie The Wheel of Time. De teaser poster werd voor het eerst onthuld tijdens het Comic-Con.

> Lees verder

Trailer: The Suicide Squad

Film & TV

Schrijver/regisseur James Gunn is de man achter The Suicide Squad, een superheldenavontuur vol actie van Warner Bros. Pictures met enkele van de meest verachtelijke misdadigers die DC te bieden heeft. The Suicide Squad is vanaf 5 augustus 2021 te zien in de Nederlandse bioscoop.

> Lees verder

Trailer: Strawberry Mansion

Film & TV

Een heerlijke, wonderbaarlijke komedie waarin reclamebedrijven dromen belagen, de overheid er belasting op heft en een dromen-taxateur dankzij een excentrieke oude dame een fantastisch, romantisch avontuur beleeft.

> Lees verder

Trailer: Bloody Nose, Empty Pockets

Film & TV

In Las Vegas bevindt zich een bar met de veelzeggende naam ‘The Roaring 20s’. Een plek waar een doorsnee van de samenleving samenkomt: oud, jong, wit, zwart, vrouw, man – en alles daartussenin. Om te drinken, te praten, ruzie te maken of te lachen.

> Lees verder

Trailer: Space Jam A New Legacy

Film & TV

Welkom bij de Jam! De wereldberoemde basketbalkampioen LeBron James beleeft een wild avontuur samen met Looney Tunes-legende Bugs Bunny in “Space Jam: A New Legacy”, een animatie/live-action-film.

> Lees verder

Amy Winehouse in Nederland

Film & TV

Het is alweer tien jaar geleden dat Amy Winehouse op 27-jarige leeftijd overlijdt. In 2004 interviewt regisseur Arjan Vlakveld haar als enige in Nederland op beeld. Hij heeft de banden altijd bewaard en het grootste deel van dit gesprek is nog nooit eerder vertoond.

> Lees verder

ZUBBtipt: What Drives Us

Film & TV

Sony Music organiseert donderdagavond 15 juli samen met Legacy of Music en De Melkweg een bijzonder event: de vertoning van de documentaire What Drives Us, voorafgegaan door een foto-expositie en een Q&A.

> Lees verder

Trailer: Kevin Can F**K Himself

Film & TV

Alle acht afleveringen van de duistere komedie Kevin Can F**K Himself zullen op 27 augustus exclusief op Amazon Prime Video in première gaan, met in de hoofdrol Emmy Award-winnende actrice Annie Murphy (Schitt’s Creek).

> Lees verder

Trailer: Radiograph of a Family

Film & TV

De film gaat over de dochter van een Iraanse familie, die met behulp van foto’s en video’s probeert het ongelukkige huwelijk van haar ouders te reconstrueren. Radiograph of a Family is de winnaar van de IDFA competitie 2021.

> Lees verder