Serie: Outer Range

Film & TV

Outer Range draait om Royal Abbott (Josh Brolin), een rancher die vecht voor zijn land en familie, wanneer hij een ondoorgrondelijk mysterie ontdekt aan de rand van Wyoming’s wildernis.

> Lees verder

Trailer: The Adam Project

Film & TV

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om terug te gaan in de tijd en je jongere zelf te ontmoeten? Zouden jullie elkaar wel leuk vinden? The Adam Project bewijst dat het antwoord nee is… maar ook ja. The Adam Project is vanaf 11 maart wereldwijd te zien op Netflix.

> Lees verder

Winactie: The Batman

Film & TV

Warner Bros. Pictures presenteert The Batman van regisseur Matt Reeves, met in de hoofdrol Robert Pattinson als Gotham City’s bekende misdaadbestrijder en zijn alter ego, de teruggetrokken miljardair Bruce Wayne. Maak hier bij ZUBB kans op prijzen.

> Lees verder

Trailer: Morbius

Film & TV

In de nieuwe actie-thriller Morbius speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages: anti-held en wetenschapper Michael Morbius. De film is vanaf 21 april in de bioscoop te zien.

> Lees verder

Film: Knor

Film & TV

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Babs mag hem alleen houden van haar ouders als Knor op puppycursus gaat.

> Lees verder

Trailer: The Bad Guys

Film & TV

The Bad Guys zijn ontzettend slecht… in goed zijn. In deze nieuwe actiecomedy van DreamWorks Animation staat een topteam van criminele dieren voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden.

> Lees verder

Trailer: Belfast

Film & TV

Belfast werd geschreven en geregisseerd door Kenneth Branagh en is een aangrijpend verhaal over liefde, vreugde en verlies in het leven van een jongen die opgroeit met de muziek en de sociale onrust van het eind van de jaren zestig.

> Lees verder

Trailer: After Yang

Film & TV

In de nabije toekomst heeft iedereen een robot in huis, waaronder Jack en zijn vrouw Kyra: hun androïde Yang fungeert als oudere broer voor hun adoptiedochter Mika. Wanneer Yang het begeeft, wil Jack er alles aan doen om de geliefde robot te herstellen.

> Lees verder

Trailer: The Lord of the Rings: The Rings of Power

Film & TV

Prime Video’s The Lord of The Rings: The Rings of Power brengt voor de allereerste keer de heroïsche legendes van het legendarische Tweede Tijdperk van de geschiedenis van Midden-aarde naar het scherm. Vanaf vrijdag 2 september te zien.

> Lees verder

Trailer: The Batman

Film & TV

Warner Bros. Pictures presenteert The Batman van regisseur Matt Reeves, met in de hoofdrol Robert Pattinson als Gotham City’s bekende misdaadbestrijder en zijn alter ego, de teruggetrokken miljardair Bruce Wayne.

> Lees verder

Festival: Go Short 2022

Film & TV

Go Short – International Short Film Festival Nijmegen opent tussen 1-10 april haar deuren. Nu de coronamaatregelen steeds meer ruimte bieden stevent Go Short na twee online edities af op een hybride festival.

> Lees verder

Trailer: Anatomy of a Scandal

Film & TV

Anatomy of a Scandal speelt zich af in Londen en is de televisiebewerking van de gelijknamige internationale bestseller van Sarah Vaughan. Het rechtszaaldrama legt de persoonlijke en politieke schandalen van de Britse elite bloot, waarbij al snel duidelijk wordt dat gerechtigheid en privilege dicht bij elkaar liggen.

> Lees verder