Winactie: The Curse of Skinwalker Ranch

Film & TV

Het onderzoek naar ‘s werelds meest mysterieuze hotspot voor UFO- en “High Strangeness”-fenomenen gaat verder met astrofysicus dr. Travis Taylor. Vanaf dinsdag 12 september elke week te zien om 20.30 uur op The HISTORY Channel.

> Lees verder

Trailer: Chicken Run: Dawn of the Nugget

Film & TV

In het vervolg van Chicken Run heeft Ginger, die van Tweedy’s boerderij heeft weten te ontsnappen, eindelijk een perfecte toevluchtsoord gevonden voor haar en de hele kudde: een vredig eiland, ver weg van de gevaren van de mensenwereld.

> Lees verder

Festival: Film by the Sea

Film & TV

Film by the Sea is het vierde filmfestival van Nederland en jaarlijks één van de belangrijkste culturele evenementen in Zeeland. Van 8 tot en met 17 september 2023 beleeft het festival zijn 25e editie.

> Lees verder

Trailer: The Eternal Memory

Film & TV

The Eternal Memory vertelt het intieme en aangrijpende verhaal van een moedige vrouw die er alles aan doet om de briljante geest van haar echtgenoot met Alzheimer te behouden.

> Lees verder

Festival: Imagine Fantastic Film Festival

Film & TV

Imagine is het grootste filmfestival voor de fantastische film in Nederland, met het beste op het gebied van fantasy, horror en sciencefiction. Ieder jaar daagt Imagine het publiek uit om via de verbeelding na te denken over de toekomst van mens en maatschappij.

> Lees verder

Winactie: Blue Beetle

Film & TV

Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film Blue Beetle. Warner Bros. Pictures presenteert de speelfilm Blue Beetle, waarin deze DC-superheld voor het eerst op het witte doek te zien is. De film is vanaf 17 augustus 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Trailer: Blue Beetle

Film & TV

Warner Bros. Pictures presenteert de speelfilm Blue Beetle, waarin deze DC-superheld voor het eerst op het witte doek te zien is. In de film, geregisseerd door Angel Manuel Soto, speelt Xolo Maridueña zowel de titelrol als zijn alter ego Jaime Reyes.

> Lees verder

Film: De dans van Natasja op NFF

Film & TV

De dans van Natasja van regisseur Jos Stelling gaat in zijn thuisstad Utrecht in première tijdens het Nederlands Film Festival (NFF). De 43e editie van het Nederlands Film Festival vindt plaats van 22 t/m 29 september 2023.

> Lees verder

Trailer: WIL

Film & TV

In een grauw Antwerpen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, verdeeld door bezetter, collaborateurs en verzetsstrijders, speelt zich een verhaal af van liefde, conformisme en corruptie aangewakkerd door een tweestrijd tussen goed en kwaad.

> Lees verder

Winactie: Elemental

Film & TV

In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt.

> Lees verder

Trailer: Challengers

Film & TV

Tashi Duncan, een voormalige talentvolle tennisster die coach is geworden. Tashi is een sterke vrouw die zowel op als buiten de tennisbaan haar mannetje staat en getrouwd is met een tenniskampioen die bezig is aan een wat mindere periode.

> Lees verder

Trailer: Elio

Film & TV

Eeuwenlang hebben mensen berichten het universum ingestuurd, op zoek naar antwoorden – in Disney en Pixar’s gloednieuwe film Elio antwoordt het universum eindelijk! In de film maken we kennis met Elio, een underdog met een grote verbeelding.

> Lees verder