Trailer: Aladdin

Film & TV

Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah.

> Lees verder

Winactie: DE LEGO® FILM 2

Film & TV

DE LEGO® FILM 2 herenigd de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Maak hier bij ZUBB kans op een prijzenpakket inclusief vrijkaarten.

> Lees verder

Winactie: At Eternity's Gate

Film & TV

In At Eternity’s Gate gaat regisseur Julian Schnabel op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh om te worden begrepen als kunstenaar. De film is vanaf 7 februari in de bioscoop te zien. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten.

> Lees verder

Winactie: The Man Who Killed Don Quixote

Film & TV

Na 17 jaar pre-productie is de legendarische regisseur Terry Gilliam er eindelijk in geslaagd om zijn mythisch droomproject te verfilmen. Met onder andere Adam Driver, Jonathan Pryce, Stellan Skarsgård en Olga Kurylenko.

> Lees verder

Winactie: The Last Son

Film & TV

Massachusetts, 18 juli 1969. Terwijl de wereld thuis in spanning kijkt naar de ruimtereis van Apollo 11, wordt op het eiland Chappaquiddick een van de meest controversiële politieke doofpotaffaires van Amerika georkestreerd.

> Lees verder

VR-installatie Das Totale Tanz in EYE

Film & TV

Eye is erin geslaagd de grensverleggende VR-installatie Das Totale Tanz Theater naar Nederland te halen. In januari was de première in Berlijn met unaniem lovende recensies, van 5 t/m 13 maart te zien en te ervaren in de speciale VR-bioscoop van Eye.

> Lees verder

Winactie: Peppermint

Film & TV

Wanneer Riley wakker wordt uit een coma herinnert ze zich alleen nog hoe haar dochtertje en man voor haar ogen werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars vrijuit laat gaan besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen.

> Lees verder

Winactie: The Happytime Murders

Film & TV

In de onderwereld van Los Angeles leven puppets als tweederangsburgers samen met mensen. Een seriemoordenaar heeft het gemunt heeft op bekende puppets uit de kinderserie The Happytime Gang.

> Lees verder

Imagine Film Festival 2019

Film & TV

Van 10 tot en met 20 april opent het Imagine Film Festival voor de 35ste keer haar deuren voor liefhebbers van de fantastische film. Zoals elk jaar bestaat het programma van Imagine uit zo’n 50 speelfilms en 35 korte films, waaronder ook een groot aantal Nederlandse films.

> Lees verder

Trailer: Le Jeu

Film & TV

Een groep vrienden komt samen voor een gezellig etentje. Om te bewijzen dat ze niks te verbergen hebben wagen ze zich aan een ‘spel’ waarbij iedereen zijn telefoon in het midden van de tafel moet leggen en alles wat binnenkomt hardop moet worden voorgelezen.

> Lees verder

Winactie: Blaze

Film & TV

De kleurrijke singer-songwriter Blaze Foley was een sleutelfiguur in de Texas Outlaw muziekbeweging van de jaren ’70 en ‘80. Hij overleed te jong als onbekende muzikant, maar niet zonder country artiesten als Willie Nelson en Merle Haggard te hebben geïnspireerd.

> Lees verder

Trailer: John Wick 3: Parabellum

Film & TV

Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard.

> Lees verder