Winactie: Wonder Woman 1984

Film & TV

We maken een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah. Maak bij ZUBB kans op een prijzenpakket van de film.

> Lees verder

Serie: Onze Straat op NPO 3

Film & TV

Op straat komt iedereen elkaar tegen. In de straat wordt geleefd, gewerkt en contact gemaakt. Het is een plek waar verschillende generaties en culturen worstelen met de kwesties van nu. Achter elke deur schuilt een ander verhaal.

> Lees verder

THE WILDS Virtual Slumber Party

Film & TV

THE WILDS Virtual Slumber Party Première is een stoomcursus in alles wat met self-care te maken heeft – in wezen wat ‘Dawn of Eve’ had moeten zijn en iets wat we op dit moment vast allemaal kunnen gebruiken.

> Lees verder

Recensie: The Mole Agent

Film & TV

Het is een komedie, vormgegeven door gonzo tactiek. Cast een acteur om te infiltreren in een bejaardencentrum, de overige bewoners weten van niks, gooi er wat komische en pijnlijke situaties overheen en je hebt The Mole Agent.

> Lees verder

Trailer: Wonder Woman 1984

Film & TV

We maken een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah. Wonder Woman 1984 is vanaf 16 december in de bioscoop.

> Lees verder

Recensie: Sound of Metal

Film & TV

De ironie zit hem in de titel. Waar je een film met de titel Sound of Metal een film over muziek verwacht volgt een prachtig persoonlijk verhaal over een man die langzaam zijn gehoor verliest en leert om te gaan met de nieuwe wereld om zich heen.

> Lees verder

Trailer: Rifkin's Festival

Film & TV

Met absurdistische humor vermengt Woody Allen’s Rifkin’s Festival onwerkelijke situaties met verhalen over liefde, hartenzeer en brengt hiermee een liefdevol eerbetoon aan de altijd transformerende kracht van film.

> Lees verder

Trailer: The Mauritanian

Film & TV

The Mauritanian vertelt het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ouid Slahi, die door de Amerikaanse regering werd opgepakt voor de aanslagen op 9/11 en zonder enige vorm van rechtspraak gevangen werd gezet in Guantamo Bay.

> Lees verder

Winactie: Blood & Money

Film & TV

Tijdens het jagen ontdekt Jim een dode vrouw en een tas vol geld. Hij maakt geen melding en is van plan het geld te houden. Maar dan komt hij de criminelen tegen die op zoek zijn naar het geld van hun casinoroof.

> Lees verder

Trailer: The Mole Agent

Film & TV

Met veel absurdistische humor is The Mole Agent van Maite Alberdi een stijlvolle combinatie van een klassieke Hollywood detective en een observerende documentaire. De film is vanaf 10 december te zien in de bioscoop.

> Lees verder

Winactie: The Witches

Film & TV

Robert Zemeckis presenteert het fantasy-avontuur Roald Dahl’s The Witches. De visueel vernieuwende film van Zemeckis geeft aan het boek van Dahl een nieuwe invulling voor een hedendaags publiek.

> Lees verder

Trailer: Sound of Metal

Film & TV

Tijdens een reeks nachtelijke optredens vol adrenaline krijgt de rondtrekkende punk metal drummer Ruben gehoorverlies. Wanneer een specialist hem vertelt dat zijn toestand snel zal verslechteren, denkt hij dat zijn muziekcarrière voorbij is.

> Lees verder