Trailer: The Electrical Life of Louis Wain

Film & TV

Het waargebeurde verhaal van Louis Wain (Benedict Cumberbatch), de Britse kunstschilder die bekend stond om zijn karakteristieke tekeningen van katten, is een buitengewoon avontuur vol liefde, avontuur en hoop.

> Lees verder

Trailer: The Tender Bar

Film & TV

The Tender Bar vertelt het verhaal van J.R. (Sheridan), een vaderloze jongen die opgroeit in de schaduw van een bar waar de barman, zijn oom Charlie (Affleck), de scherpste en kleurrijkste is van een hele reeks eigenzinnige en demonstratieve vaderfiguren.

> Lees verder

Winactie: Ghostbusters - Afterlife

Film & TV

In Ghostbusters: Afterlife arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis die hun opa achter heeft gelaten.

> Lees verder

Trailer: Petrov’s Flu

Film & TV

Imagine Filmdistributie brengt Petrov’s Flu op 9 december uit in de bioscopen. Semyon Serzin en Chulpan Khamatova vertolken hoofdrollen in de speelfilm van Kirill Serebrennikov, die werd geselecteerd voor Cannes.

> Lees verder

Serie: Harlem

Film & TV

New York City, het mekka van de zwarte cultuur in Amerika. Camille is een populaire jonge antropologie professor aan Columbia University die een uitgebreide kennis heeft van de dating-normen van vele culturen, maar het moeilijk vindt om haar eigen liefdesleven te navigeren.

> Lees verder

IDFA 34ste editie

Film & TV

Vandaag onthulde IDFA’s artistiek directeur Orwa Nyrabia de openingsfilm waarmee de 34ste editie van het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) op 17 november aftrapt: de Nederlandse film Four Journeys van Louis Hothothot (Louis Yi Liu).

> Lees verder

Trailer: Encanto

Film & TV

Encanto is het verhaal van een buitengewone familie, Mardigal, die in een magisch huis woont dat verscholen ligt in de bergen van Colombia. Dit huis staat in een levendige stad, op een wonderbaarlijke en kleurrijke plek genaamd Encanto.

> Lees verder

Trailer: The Many Saints of Newark

Film & TV

The Many Saints of Newark van New Line Cinema is de langverwachte prequel van de revolutionaire en veelvuldig onderscheiden HBO-dramaserie The Sopranos van David Chase. The Many Saints of Newark is vanaf 11 november 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien.

> Lees verder

Docu: FOX Docs - Last Man Standing: Suge Knight and the Murders of Biggie and Tupac

Film & TV

Om meer te weten te komen over de meest intrigerende gebeurtenissen en personen zendt FOX iedere maandag in de maand november een gloednieuwe documentaire uit tijdens FOX Docs. Met op maandag 1 november: Last Man Standing: Suge Knight and the Murders of Biggie and Tupac.

> Lees verder

Trailer: Being the Ricardos

Film & TV

De film neemt het publiek mee naar de schrijverskamer, de geluidsstudio en achter gesloten deuren met Ball en Arnaz tijdens één kritische productieweek van hun baanbrekende sitcom “I Love Lucy”.

> Lees verder

Trailer: Red Notice

Film & TV

Naar aanleiding van een Red Notice van Interpol wordt FBI top-profiler John Hartley (Dwayne Johnson) op de zaak gezet. Zijn zoektocht brengt hem bij een overval waar hij verplicht moet samenwerken met de beste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds).

> Lees verder

ZUBBtipt: The French Dispatch

Film & TV

The French Dispatch presenteert een collectie verhalen uit de laatste uitgave van een Amerikaans tijdschrift dat in de 20ste eeuw in een fictief Frans stadje gemaakt werd. De film is vanaf 21 oktober in de bioscoop te zien.

> Lees verder