Opening tentoonstelling I Am Crail Moansburg

22 februari 2013, 16:10 | Jeroen

In samenwerking met De Galerie Den Haag opent Crail Moansburg op zaterdag 9 Maart zijn tijdelijke pop-up store met een modeshow. De deuren van de Haagsche Bluf 14 zijn vanaf 13.00 uur open en de catwalk zal om 15.00 en 16.00 uur bewandeld worden.

Om geen leegte te ervaren vult de kunstenaar de muren met pop-art en de catwalk met mode (beter voorkomen dan genezen). Achter het behang geplakte gestigmatiseerde dievegges, en terug naar school gestuurde gangsters in hun natuurlijke habitat, hun ik, ons circus en uw remedie.

Pop-art heeft de kunst populair gemaakt en Street-art de kunst publiek. Moansburg wil de kunst aan de toeschouwer geven. Die ziet en ervaart en is zo onderdeel – iedereen is Moansburg en Moansburg is iedereen. Identiteit is waar het om draait.

Deze tentoonstelling is tot leven gekomen door inzet van De Galerie Den Haag, ‘Tiswatprodukties en kunstenaars van verschillende disciplines. Mode, schilder- en grafische kunst, fotografie, styling en interactieve elementen maken van de pop-up store een gesamtkunstwerk waar ook jouw aanwezigheid niet in mag ontbreken.

Opening tentoonstelling I Am Crail Moansburg is zaterdag 9 maart 14 – 18 uur in de Haagsche Bluf 14. De modeshows zijn tussen 15 en 16 uur.Share |

Gerelateerde artikelen