Playful Arts Festival 2014: Urban Play

17 juni 2014, 11:04 | Jeroen

Kunst waarbij je zelf de hoofdrol speelt. Dat is in het kort de strekking van het Playful Arts Festival dat van 19-22 juni in de openbare ruimte en de gerenoveerde WII Fabriek in ’s-Hertogenbosch plaatsvindt. Aansluitend blijft er een expositie in de WII Fabriek staan tot 21 juli 2014.

In de derde week van juni zal de historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch een playground worden voor mensen van alle leeftijden. De hedendaagse kunstmanifestatie Playful Arts Festival presenteert dan games, performances, exposities, workshops en lezingen met een focus op speelse interactieve kunstvormen. Het festival verbindt internationale artiesten, kunstenaars en ontwerpers aan het publiek om de cross-overs tussen kunst, spel en sociale interactie te ontdekken.

Playful Arts Festival is een samenwerking tussen zo-ii en WOT (voorheen bART/DW). Playful Arts Festival stimuleert de cross-over tussen verschillende vormen van play, kunst, interactie en design. Voor meer info ga je naar playfulartsfestival.com.Share |

Gerelateerde artikelen