Dubbele expositie van Serge Kortenbroek

9 januari 2017, 15:12 | Jeroen

The Hague Street Art presenteert, in samenwerking met de Dapp Frietwinkel Den Haag en B-aparthotel Kennedy, een unieke reeks van vier exposities waarbij één kunstenaar op twee verschillende plekken tegelijk exposeert. Deze serie kunstexposities zullen plaatsvinden onder de naam ‘Parallel Exposure’. The Hague Street Art (THSA) platform artiest Serge Kortenbroek bijt de spits af van deze reeks.

Over de Kunstenaar

Serge tekent en schildert surrealistische wezens, dieren, cyborgs en androïde schepsels. Op uiteenlopende ondergronden – van schildersdoek en papier tot muren en op gevonden objecten. Zo creëert hij duistere taferelen met een subtiele knipoog. Doordat Serge telkens met andere materialen en thema’s experimenteert blijft zijn stijl zich continu ontwikkelen.

Info en openingsmomenten

In de Dapp Frietwinkel Den Haag exposeert Serge betaalbare prints en tekeningen. Zijn werken zijn hier te zien van 20 januari tot 1 maart. Opening in de Dapp Frietwinkel is op vrijdag 20 januari om 21.00 uur (inloop vanaf 20.30, dan kun je nog een lekker frietje halen!)

Bij het B-aparthotel Kennedy exposeert Serge unieke kunstwerken op Canvas in het restaurant van het hotel. Zijn werken zien hier te bekijken tot april. Opening in B-aparthotel kennedy is op donderdag 26 januari om 20.00 uur.

Serge is op beide openingsmomenten zelf aanwezig en op beide locaties kunnen kunstwerken worden gekocht, let wel; in de Frietwinkel kan alleen contant worden afgerekend.


Meer info & links:

The Hague Street Art: www.thehaguestreetart.nl
Serger Kortenbroek: www.sergekortenbroek.nl
Interview op ZUBB: interview Serge KortenbroekShare |

Gerelateerde artikelen