Muziek: Blair Jollands - El Hula

Muziek

Na studio-lp’s en projecten vond Blair het nu tijd om weer iedereen in dezelfde ruimte samen te brengen. Het resultaat van deze opnames voor de EP is daarmee juist die extra speciale elektrische energie die alleen een liveoptredens kan evenaren.

> Lees verder

Festival: Paaspop 2023 compleet

Muziek

Afgelopen zaterdag werd het allereerste paaltje van Paaspop in de heilige Schijndelse grond geslagen, dus de opbouw is begonnen: nog 34 dagen voordat het mooist gedecoreerde festival van Europa het Nederlandse festivalseizoen aftrapt.

> Lees verder

Concert: BLUR @ ZIGGO Dome

Muziek

Twintig jaar na hun laatste optreden in Nederland, keert de Britse rockband Blur terug naar het Nederlandse podium.De Britse formatie rond frontman Damon Albarn keert in 2023 terug op het podium en treedt op 27 juni 2023 op in de Amsterdamse Ziggo Dome.

> Lees verder

Single: Jayda G - Circle Back Around

Muziek

De voor een Grammy genomineerde schrijfster, producer, dj, milieutoxicoloog en campagnevoerder Jayda G keert terug met haar nieuwe album Guy, Het album brengt Jayda’s eigen stem en verhaal in beeld dan ooit tevoren. Luister hier op ZUBB naar de single Circle Back Around.

> Lees verder

Concert: Layers of the Earth van Maarten Vos & MAOTIK, ft. Joep Beving

Muziek

Woensdag 19 april, 19.00 & 21.30 uur in Koninklijk Theater Carré: Layers of the Earth, een visueel concert van Maarten Vos & MAOTIK, ft. pianist Joep Beving. Maak een reis naar de kern van onze wonderlijke planeet.

> Lees verder

Single: Wolf & Moon - To a Nova Star

Muziek

Wolf & Moon is terug met een nieuwe single. Waar de eerdere nummers werden gevormd door hun reizen en door de prille liefde van twee avontuurlijke zielen is To A Nova Star zwaarder en kwetsbaarder beïnvloed door persoonlijke tegenslagen.

> Lees verder

Video: Silver Lake - Little Blue

Muziek

Nederlands art-pop duo Silver Lake brengt op 17 maart hun gelijknamige debuutalbum uit. Het album werd samen met Pieter Vonk gecoproduceerd en opgenomen. De nieuwe single Little Blue is nu uit.

> Lees verder

Nieuw album: M83 - Fantasy - Chapter 1

Muziek

Nu is het tijd voor Chapter 1. Daarmee deelt M83 de eerste zes tracks van het negende studio album Fantasy, wat op 17 maart uitkomt. Zet je schrap voor Gonzalez’ meest persoonlijke werk tot nu toe.

> Lees verder

Concert: Bruce Stringsteen and the E-Street Band

Muziek

Bruce Springsteen and The E Street Band toeren tot 14 april door de Verenigde Staten voordat ze naar Europa reizen voor zomershows. Op 25 mei en 27 mei staat de band in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam, en op 11 juni op Megaland in Landgraaf.

> Lees verder

Single: Robert Ellis - Yesterday’s News

Muziek

De Texaanse singer songwriter Robert Ellis brengt op 19 mei zijn nieuwe studioalbum Yesterday’s News uit op zijn eigen label. Hij nam het album op in zijn eigen studio Niles City Sound in Fort Worth, Texas. De titelsong Yesterday’s News is nu uit.

> Lees verder

Festival: Wild Rooster Winter 2023

Muziek

Dansen op de Grote Markt met Wild Rooster Winter 2023. Gratis festival op 3 indoor podia met rockabilly, blues, Western folk en rock-’n-roll uit de tijd dat rock-’n-roll nog rock-’n-roll was. Aanstaande zaterdag 11 februari vindt het voor de tweede keer plaats.

> Lees verder

Video: Rita Ora - You Only Love Me

Muziek

You Only Love Me is de eerste voorloper op het album van de internationaal geprezen popster en singer-songwriter – een diep persoonlijk project dat onlosmakelijk verbonden is met een nieuw hoofdstuk in Ora’s leven en carrière.

> Lees verder