Single: La Pegatina, Chef'Special - Down for love

Muziek

Down For Love is de nieuwe single van Chef’Special. Het nummer verscheen vandaag en is een samenwerking met de Spaanse band La Pegatina. Eerder dit jaar brachten de Haarlemmers al de track Afraid Of The Dark uit.


> Lees verder

Nieuw album: Curtis Harding - If Words Were Flowers

Muziek

De uit Atlanta afkomstige artiest Curtis Harding heeft vandaag zijn nieuwe album If Words Were Flowers aangekondigd en de groovy single en videoclip Can’t Hide It gedeeld. Bekijk hier bij ZUBB de op de jaren ’70 geïnspireerde videoclip.

> Lees verder

Nieuw album: The Metallica Blacklist

Muziek

Hits, zoals ‘Nothing Else Matters’, ‘Enter Sandman’ en ‘Sad But True’ zijn op ‘The Metallica Blacklist Album’ opnieuw uitgevoerd door bekende vakbroeders en zusters, waaronder Miley Cyrus, Elton John, Ghost, J Balvin, Volbeat, Juanes, Weezer en vele anderen.

> Lees verder

Trailer: Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles

Muziek

GRAMMY® Award-winnaar en superster Billie Eilish maakt haar debuut op Disney+ met de Original concertbeleving “Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles”, die wereldwijd in première gaat op vrijdag 3 september.

> Lees verder

Nieuw album: Admiral Freebee - The Gardener

Muziek

Admiral Freebee, bekend van singles als Rags ’n Run en Oh Darkness, heeft aangekondigd dat op 29 oktober zijn zevende studioalbum The Gardener verschijnt. Nu is er alvast de nieuwe single Coming Of The Light.

> Lees verder

Video: Splinter - Plastic Rose

Muziek

Plastic Rose is de muzikaal verrassende opvolger van Brand New Future, de 1e single die zes weken geleden werd uitgebracht. Beide tracks staan op Splinters aankomend debuutalbum Filthy Pleasures dat op vrijdag 3 september zal verschijnen

> Lees verder

Nieuw album: Bleachers - Take The Sadness Out Of Saturday Night

Muziek

Take The Sadness Out Of Saturday Night is het derde album van de Amerikaanse indiepop-act Bleachers. Jack Antonoff, het brein achter de band, begon eind 2019 met de opnames tijdens een driedaagse tour, getiteld I Love Making This Album But I’m Also Losing My Mind In Here & Need To Come Out And Play.

> Lees verder

Nieuw album: Lady Blackbird - Black Acid Soul

Muziek

Het debuutalbum van Lady Blackbird gaat Black Acid Soul heten en verschijnt op 3 september. De cd en reguliere vinyl-release volgen in november van dit jaar. Het album wordt voorafgegaan door de emotionele single It’s Not That Easy

> Lees verder

Nieuw album: Oscar and the Wolf - The Shimmer

Muziek

Het was even stil rondom Max Colombie, a.k.a. Oscar and the Wolf, na release van het laatste album Infinity. Nu is de Belgische popster terug met het gloednieuwe album The Shimmer. Na release van de track James eerder dit jaar, is vandaag ook de nieuwe single Oliver uit.

> Lees verder

Remix: Diplo, Jungle Damian & Lazarus - Don't Be Afraid (Soulwax remix)

Muziek

n juni bracht Diplo samen met Jungle en Damian Lazarus de track Don’t Be Afraid uit. Het nummer kende een succesvolle start. Vandaag duikt er een Soulwax remix op, die het zonder meer goed had gedaan in de clubs – zoals men dat van het Gentse producersduo gewend is.

> Lees verder

Single: Marco Martens & Michiel van Ierse - Simon (en ik lach wat mee)

Muziek

De single Simon (en ik lach wat mee) is een ode aan Simons alertheid: weinig ontgaat hem. Als een spons neemt hij de omgeving in zich op en analyseert hij wat hij ziet. Het zijn kwaliteiten die uitstekend van pas komen in zijn functie als scrum master.

> Lees verder

Single: TYRA - Dream Girl'

Muziek

Dromerig gitaarspel en een melancholische melodie gaan hand in hand met moderne beats en geven het nummer een speciaal sentiment mee. Iets wat we van TYRA nog niet eerder gehoord hebben en bewijst dat zij volwassen is geworden.

> Lees verder