Band of Horses op Live At 2019

Muziek

Band of Horses geeft op zondag 30 juni 2019 een show in het Amsterdamse Bos. de band is daarmee de derde act die wordt aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Live at Amsterdamse Bos.

> Lees verder

Kraftwerk naar Best Kept Secret 2019

Muziek

Kraftwerk is toegevoegd aan de line-up voor Best Kept Secret 2019. De Duitse electro-pioniers zullen op zaterdag 1 juni het hoofdpodium afsluiten met een speciale 3D-show. Voor deze performance zullen 25.000 3D-brillen worden uitgedeeld aan het publiek.

> Lees verder

Single: BOW 3.0 - Free Tour

Muziek

Eerder dit najaar bracht het gemaskerde trio BLOW 3.0 de single Stella uit. Nu is het tijd voor de opvolger; Free Tour. Het is de tweede single van het aankomende album Equality, welke begin volgend jaar verschijnt.

> Lees verder

Nieuw Album: Cut_ - A Small Group of Individuals

Muziek

Het album is het begin van een nieuw hoofdstuk voor het duo dat de afgelopen paar jaar een flinke stempel op de elektronische livescene van Nederland heeft gedrukt. Het album graaft diep in de persoonlijke gevoelens, verlangens en struggles van het duo.

> Lees verder

Nominaties Edison Pop 2019

Muziek

Alle nominaties voor Edison Pop 2019 zijn bekend. Welke artiesten uiteindelijk met de Edisons naar huis gaan wordt bekendgemaakt op 11 februari, een besloten evenement in de Gashouder op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.

> Lees verder

O/N met Audio Obscura

Muziek

Audio Obscura kondigt oud & nieuwfeest aan in een Amsterdams verlaten kantoorpand.
Eindig 2018 in stijl met Gerd Janson, Dekmantel Soundsystem & Cinnaman. Het feest begint om 22:00 uur en duurt tot 05:00 uur.

> Lees verder

Nieuw album: Stealing Sheep - Big Wows

Muziek

Het nieuwe album van Stealing Sheep, Big Wows, komt op 19 april uit. Single Joking Me is alvast een fijne opwarmer van het nieuwe album dat rauwer, harder en gekker is dan het eerdere werk dat we van het trio hoorden.

> Lees verder

IDLES veilen al het artwork 'Joy as an Act of Resistance'

Muziek

De punkers van IDLES veilen al het artwork van hun laatst uitgebrachte album ‘Joy as an Act of Resistance’. Alle opbrengsten van de veiling gaan naar Samaritans, een stichting die mensen met mentale problemen opvangt en een plek biedt waar ze zichzelf kunnen zijn.

> Lees verder

Tiësto op Don’t Let Daddy Know

Muziek

Het succesvolle dance concept Don’t Let Daddy Know heeft Tiësto weten te strikken als headliner tijdens de jaarlijkse editie in Amsterdam. Voor de 6e keer op rij is de Ziggo Dome de locatie waar op 1 & 2 maart 2019 de grootste dance acts van dit moment ten tonele verschijnen.

> Lees verder

DGTL kondigt eerste namen aan

Muziek

DGTL keert ook in 2019 weer terug op de Amsterdamse NDSM-werf voor hun jaarlijkse weekender tijdens Pasen. Traditiegetrouw opent DGTL het festivalseizoen met muziek, kunst en revolutionaire duurzaamheidsprojecten.

> Lees verder

De Ticket of the Year winnaars bekend

Muziek

Ed Sheeran is met zijn twee concerten in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA op 28 en 29 juni de winnaar van de Ticket of the Year Award 2018 in Nederland. Niet alleen was zijn show het populairste event van afgelopen jaar in Nederland.

> Lees verder

Nieuw album: ZAZ - Effet Miroir

Muziek

Op vrijdag 16 november bracht Zaz haar alweer 4e studio album uit: Effet Miroir (Spiegeleffect). ZAZ (Isabelle Geffroy) is momenteel een van de grootste Franse zangeressen en heeft wereldwijd al meer dan 4 miljoen platen verkocht en tourt al jaren langs 5 continenten.

> Lees verder