Single: Donna Blue - Arlene's

Muziek

Vintage pop band Donna Blue brengt vandaag een nieuwe 7” EP uit. De tweede self-titled EP bestaat uit drie nummers, met de eerder uitgebrachte singles ‘1 2 3’ en ‘Get Away’, plus het gloednieuwe nummer ‘Arlene’s’.

> Lees verder

King Yellowman in Q-Factory

Muziek

De Jamaicaanse albino Winston Forster, beter bekend als King Yellowman komt op zondag 2 juni naar Q-Factory. Hij staat al vanaf de jaren 80 aan de top van de internationale dub/dancehall en reggaescene.

> Lees verder

Single: Martin Garrix – Summer Days ft. Macklemore & Patrick Stump of Fall Out Boy

Muziek

Na samenwerkingen met Khalid, Bebe Rexha en Dua Lipa, heeft Martin Garrix opnieuw twee wereldsterren gestrikt voor zijn nieuwe track. Op Summer Days hoor je niemand minder dan Macklemore en Patrick Stump, de frontman van Fall Out Boy.

> Lees verder

Nieuw album: Bruce Springsteen - Western Stars

Muziek

Springsteens eerste studio-album in vijf jaar voert hem naar een nieuwe plek, waar hij voornamelijk inspiratie put uit pop-albums die in de late sixties en in de vroege seventies in Zuid-Californië werden gemaakt. Het album verschijnt 14 juni.

> Lees verder

Video: I am Oak - Between Worlds

Muziek

Between Worlds is de eerste nieuwe single in 2019, en er volgt nog meer van de Utrechtse indie band. Naast release van de single heeft de band ook een tour door Duitsland aangekondigd in oktober.

> Lees verder

Unstoppable Paaspop niet te stuiten

Muziek

236 acts; 17 podia & area’s; 3 dagen (waarvan de zater- en zondag uitverkocht); gemiddeld 23 graden; 11.000 kampeerders en opnieuw een recordaantal bezoekers – dit jaar maar liefst 90.000 verdeeld over drie dagen.

> Lees verder

Kensington naar Ziggo Dome

Muziek

Kensington staat op vrijdag 6 en zaterdag 7 december 2019 in Ziggo Dome te Amsterdam. Hiermee geeft de band een vervolg aan de uitverkochte reeks van tien Ziggo Dome concerten en een uitverkochte Johan Cruijff ArenA.

> Lees verder

Woody Allen in Carré

Muziek

De beroemde filmmaker Woody Allen is tevens klarinettist en brengt met musical director Eddy David en hun formatie, op maandag 24 juni een bezoek aan Carré. Het concert wordt geïmproviseerd zonder een vaste setlist

> Lees verder

Nieuw album: Madonna - Madame X

Muziek

Madame X, het veertiende studioalbum van Madonna, ziet op vrijdag 14 juni het levenslicht. Madonna’s Portugese thuisbasis van de afgelopen zeven jaar heeft een sterke creatieve invloed op haar gehad en dat is terug te horen op Madame X.

> Lees verder

DGTL: laatste kaarten en openingsavond met SKYLINE II

Muziek

DGTL Amsterdam 2019 opent deze vrijdag met het kunstproject SKYLINE II.
De kunstinstallatie wordt muzikaal begeleid door Colin Benders, Oceanic en Dax J. Laatste kaarten voor de vrijdag en zaterdag zijn nu nog verkrijgbaar.

> Lees verder

Video: Beck - Saw Lightning

Muziek

Luister nu naar de nieuwe single Saw Lightning van Beck. De single is afkomstig van het toekomstige album Hyperspace. Beck schreef en produceerde het nummer samen met met Pharrell Williams.

> Lees verder

Single: Diplo - Hold on Tight

Muziek

Na eerdere samenwerkingen met o.a. Mark Ronson en Dua Lipa is Grammy winnaar Diplo terug met een echte house release. Luister hier naar de heerlijke track genaamd Hold You Tight. Dit weekend en volgende week staat Diplo op Coachella.

> Lees verder