Festival: RIGHTABOUTNOW 2022

Muziek

Het RIGHTABOUTNOW Festival is een platform voor nieuwe makers en artiesten uit verschillende disciplines die de meerstemmigheid van de stad spiegelen. Ze pakken uit met een veelzijdig programma, met dynamische hiphop, harde barz en meer…

> Lees verder

Nieuw album: dEUS - How To Replace It

Muziek

dEUS is terug met een nieuw album. Op 17 februari 2023 verschijnt hun achtste studioalbum ‘How To Replace It’ via [PIAS] Recordings. In maart en april gaat de band op tour in Europa waarbij ze ook een aantal shows in Nederland doen.

> Lees verder

Single: Kovacs - Goldmine

Muziek

KOVACS heeft vandaag haar nieuwe single Goldmine uitgebracht. Het is de laatste single voor de release van haar derde album Child Of Sin, dat op 1 januari 2023 uitkomt. Check ook hier op ZUBB de tourdata.

> Lees verder

Concert: Dean Lewis @ AFAS Live

Muziek

Op 23 juni 2023 staat Dean Lewis met The Future Is Bright tour in AFAS Live te Amsterdam. Het wordt de grootste show óóit in Nederland voor de Australische singer-songwriter, die bekendheid wierf met nummers als Be Alright en Waves.

> Lees verder

EP: Bye Beneco - Leaving All the Time

Muziek

De Zuid-Afrikaanse dream-pop band Bye Beneco is inmiddels verhuist van Kaapstad naar Berlijn om vanuit daar Europa te veroveren. De komst op Europese bodem is ingeluid met de nieuwe 8-track EP Leaving All the Time.

> Lees verder

Video: Jane Leo - Big Life

Muziek

Voortbouwend op de rauwe energie en de positieve ontvangst van hun singles Tell Me (I’m On Your Mind), The More You Know en Borderline, presenteert het duo hun nieuwste track “Big Life. Bekijk de video hier op ZUBB.

> Lees verder

Dance: ADE 2022 van start

Muziek

Vandaag is de 27e editie van het “Amsterdam Dance Event (ADE), ‘s werelds grootste clubfestival en meest invloedrijke zakelijke conferentie voor elektronische muziek, officieel van start gegaan.

> Lees verder

Concert: The Teskey Brothers @ AFAS Live

Muziek

Op 10 maart 2023 staat de Australische bluesrock-band The Teskey Brothers in AFAS Live te Amsterdam. Het wordt de grootste show ooit op Nederlandse bodem voor de band. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande vrijdag.

> Lees verder

Nieuw album: Jane Leo

Muziek

Jane Ellen Bryant en Daniel Leopold hebben het afgelopen anderhalf jaar de messen van hun nieuwe project geslepen. Een vleugje 80’s art pop en new wave dat past bij de branie en het rauwe randje van hun alternatieve pop en met rock doordrenkte sound.

> Lees verder

Concert: Dermot Kennedy @ AFAS Live

Muziek

Op 24 maart 2023 staat Dermot Kennedy met zijn Sonder tour in AFAS Live te Amsterdam. De Ierse zanger speelde eerder in 2019 in de Amsterdamse concertzaal ter ere van de release van zijn album Without Fear.

> Lees verder

Single: Roosbeef - Mandola

Muziek

Met nieuwe single Mandola kondigt Roosbeef een nieuw album aan dat op 20 januari 2023 het levenslicht zal zien. Een tournée in België en Nederland kan uiteraard niet ontbreken. Ontdek het overzicht van de concerten hier.

> Lees verder

Nieuw album: Lowly - Keep Up The Good Work

Muziek

Lowly is terug met een nieuw album. Op 17 februari brengt het kwintet uit Denemarken hun derde album Keep Up The Good Work uit. Lowly blijft zich creatief ontwikkelen, waarbij ze de genegenheid van andere mensen omarmen.

> Lees verder