Nieuw album: Tiësto - The London Sessions

Muziek

Voor zijn nieuwste album The London Sessions, dat hij uitbrengt op 15 mei, heeft Tiësto zich laten inspireren door de Engelse hoofdstad en de levendige muziekscene daar. Luister hier ook de wereldhit Jackie Chan van het album.

> Lees verder

United We Stream

Muziek

Amsterdamse clubs bundelen krachten om het nachtleven te redden. Stichting N8BM A’DAM start solidariteitsproject met meer dan 20 clubs om donaties voor de nachtcultuur op te halen.

> Lees verder

Video: Wolf & Moon - A Tape Called Life

Muziek

Wolf & Moon kondigt met met de nieuwe single A Tape Called Life hun tweede studio album aan. Ze combineren invloeden van ‘Angus & Julia Stone’ en ‘The War On Drugs’ tot hun eigen merk van dream-folk.

> Lees verder

Nieuw album: Fontaines D.C. - A Hero's Death

Muziek

Slechts een jaar na hun met lof ontvangen debuutalbum ‘Dogrel’ kondigt Fontaines D.C. hun tweede album aan. ‘A Hero’s Death’ verschijnt op 31 juli 2020 en wordt gepresenteerd met de release van de gelijknamige single en video.

> Lees verder

Video: Glass Animals - Dreamland

Muziek

Je put uit het leven als muzikant en uit de vele lessen die je gaandeweg opdoet. Het ene moment vrolijk en zorgeloos, het andere aangrijpend en zwaar. Dat hebben de Glass Animals benut voor hun eerste single en het gelijknamige derde album, Dreamland.

> Lees verder

Single: Gregory Porter - Phoenix

Muziek

Op de single, afkomstig van zijn aankomende album All Rise, bezingt hij de opbeurende werking van de liefde, die ondanks tegenslagen steeds weer als een feniks uit de as kan herrijzen.

> Lees verder

Single: Dixie Chicks - Julianna Calm Down

Muziek

Vandaag heeft Dixie Chicks het nieuwe nummer Julianna Calm Down uitgebracht. Het is het tweede nummer van het nieuwe album Gaslighter dat eigenlijk op 1 mei zou uitkomen, maar waarvan de release nog even is uitgesteld.

> Lees verder

Video: Camilla Blue - Loose Sand

Muziek

Na When I get home, die in de Top 40 playlist ‘nieuwe releases’ belandde, en het recente Iced up is Loose Sand de derde single van het album Yellow, dat rond de jaarwisseling uit komt.

> Lees verder

Single: Travis Scott & Kid Cudi - The Scotts

Muziek

Travis Scott en Kid Cudi hebben de handen ineen geslagen en samen een single uitgebracht: The Scotts. De track was deze week voor het eerst te horen in ASTRONOMICAL, Scotts exclusieve Fortnite-concert en is nu te beluisteren.

> Lees verder

Video: Waltzburg - Cleo

Muziek

Waltzburg brengt vandaag nieuwe single Cleo uit, het eerste nummer van de aankomende EP die dit najaar uit gaat komen. Deze EP is de opvolger van het afgelopen jaar uitgekomen debuutalbum Cut The Wire.

> Lees verder

EP: Broken Brass

Muziek

Neerlands grootste en meest explosieve brass band Broken Brass brengt op 23 april hun nieuwe EP ‘Broken Brass’ uit. Eerder kwam hier de single & video clip Up In The Galaxy al van uit.

> Lees verder

Nieuw album: Milow - Dream So Big Eyes Are Wide (Live)

Muziek

Milow verrast zijn fans vandaag met een nieuw live-album: Dream So Big Eyes Are Wide (Live). Het is na Maybe Next Year (Live) uit 2009 en From North To South (Live) uit 2012 het derde livealbum van Milow met voltallige band.

> Lees verder