Nieuw album: The Script - Sunsets & Moons

Muziek

Sunsets & Moons voelt als een vervolg op hun succesvolle debuutalbum The Script, omdat beide albums zijn ontstaan in een roerige tijd: frontman Danny O’Donoghue verloor destijds zijn vader en onlangs zijn moeder. De tracks op Sunsets & Moons zijn dan ook heel persoonlijk.

> Lees verder

Fabric presents: Amelie Lens

Muziek

Amelie Lens is de vierde in de rij om een ‘Fabric presents’ mix te maken. Voor haar passeerden The Martinez Brothers, Kölsch en Bonobo al de revue. De CD en vinyl komen uit op 22 november.

> Lees verder

Nieuw album: Chromatics – Closer To Grey

Muziek

Closer To Grey is het lang verwachte vijfde studio album van de elektronica/synth band uit Portland. Het is hun eerste album na Kill For Love uit 2012, door Pitchfork op plaats 101 op best new albums of the 2010’s gezet.

> Lees verder

Nieuw album: BECK - HYPERSPACE

Muziek

Op 22 november brengt zevenvoudig Grammy-winnaar Beck zijn 14de album uit genaamd: Hyperspace. Luister hier naar de nieuwe single Uneventful Days. Hyperspace is de opvolger van Colors (2017).

> Lees verder

Video: Folvo - Wolf

Muziek

Op 4 oktober debuteerde het kersverse Folvo uit Leiden met de single & videoclip ‘Wolf’. Folvo is het kindje en de muzikale wedergeboorte van zanger en bassist Rolf Kluit. Een authentieke mix tussen Americana en 60’s Britpop, mét een knipoog.

> Lees verder

Single: Donna Blue - Desert Lake

Muziek

Vintage pop band Donna Blue komt met de nieuwe single ‘Desert Lake’. Het is de eerste nieuwe muziek na release van hun tweede 7 inch EP eerder dit jaar. Het nummer komt samen met een filmische video uit, die perfect de sfeer van het nummer vangt.

> Lees verder

Audio Obscura @ ADE 2019

Muziek

Met de aankondiging van maar liefst zes evenementen in de Loft van de A’DAM Toren maakt Audio Obscura haar volledige Amsterdam Dance Event 2019 programma compleet. Deze unieke reeks sunrise en sunset evenementen vinden plaats op 18, 19 en 20 oktober.

> Lees verder

Friendly Fires in Q-Factory

Muziek

Eindelijk is de Engelse indie-band Friendly Fires terug van weggeweest. Na het laatste album ‘Pala’ uit 2011 is zojuist de langverwachte opvolger getiteld ‘Inflorescent’ uitgekomen. Op 10 november staan ze in de Q-Factory.

> Lees verder

Single: Bobbi - Un Jour

Muziek

Bobbi is het alter ego van zangeres en model Margriet Planting. Ze maakte eerder furore als zangeres en bassiste van Zazí. Op 20-9 lanceerde ze haar 2e single Un Jour. Het is de opvolger van debuut single & videoclip Dans Mon Lit, die afgelopen zomer uit kwam.

> Lees verder

Western Stars van Bruce Springsteen eenmalig in de bioscoop

Muziek

Met Western Stars slaat de legendarische singer-songwriter een nieuwe weg in, waarbij hij echter zijn rootsniet vergeet. De documentaire behandelt de thema’s liefde en verlies, eenzaamheid, familie en de onverbiddelijk voortschrijdende tijd.

> Lees verder

Single: Waltzburg - Friends

Muziek

Waltzburg brengt nieuwe single Friends uit samen met psychedelische video. Nieuwe single is voorloper op release van debuut album Cut The Wire. In het najaar, na release van debuut album op 11 oktober, gaat Waltzburg op tour door Nederland.

> Lees verder

The 1975 naar Ziggo Dome

Muziek

The 1975 komt terug naar Nederland. Op dinsdag 17 maart 2020 staat de band met hun grootste indoor show tot nu toe in de Ziggo Dome. Het optreden is onderdeel van de Europese tour waarmee de band het nieuwe album Notes on a Conditional Form presenteert.

> Lees verder