Lana Del Rey in de Ziggo Dome

Muziek

Lana Del Rey staat op vrijdag 21 februari 2020 in de Ziggo Dome, Amsterdam. Voor de Amerikaanse wereldster is het al even geleden dat ze op Nederlandse bodem speelde: in 2013 stond Lana Del Rey in een razendsnel uitverkochte Heineken Music Hall.

> Lees verder

Q-Factory viert vijfjarig bestaan

Muziek

Muziekmakerscentrum Q-Factory bestaat in september vijf jaar en viert dit met een reeks fantastische concerten, een open dag en een foto-expositie. Er zijn de komende maanden optredens van o.a. Candy Dulfer, Will and the People, Sheila E., John Mayall en Jett Rebel.

> Lees verder

Video: Lotte Walda - Good Old Days

Muziek

Singer-songwriter Lotte Walda brengt op 26 juli haar nieuwe single & video clip Good Old Days uit en toont haar veelzijdigheid met een uitstapje naar country en roots. De single wordt geheel in stijl vergezeld door een landelijke Vintage Tour langs vintage winkels.

> Lees verder

Single: Lil Nas X - Old Town Road ft. Billy Ray Cyrus

Muziek

Old Town Road van rapper Lil Nas X en countryster Billy Ray Cyrus heeft een indrukwekkend record behaald: de track staat al zestien weken op nummer 1 in de Amerikaanse Billboard Hot 100.

> Lees verder

Waterpop 2019

Muziek

Voor de 42ste keer wordt in het Hofpark in Wateringen het gezellige festival Waterpop georganiseerd. Een festival voor het hele gezin! Op 10 augustus opent het festival traditiegetrouw om kwart over twaalf met een kinderact.

> Lees verder

Nieuw album: Blasterjaxx - Perspective

Muziek

Het Nederlandse dj-duo Blasterjaxx brengt het debuutalbum Perspective uit. Het album bevat in totaal 23 tracks waarvan 6 singles zijn uitgebracht. Het is het eerste album van het duo sinds ze 9 jaar geleden zijn begonnen

> Lees verder

Jett Rebel voor speciale show naar Q-Factory

Muziek

Jett Rebel komt op zaterdag 28 september voor een exclusieve clubshow ter ere van een speciale gelegenheid naar Q-Factory Amsterdam. De gelegenheid is vooralsnog geheim. Tickets gaan om dinsdag 23 juli om 10:00 uur on sale.

> Lees verder

Nieuw album: Beth Hart - War in My Mind

Muziek

De Amerikaanse singer-songwriter Beth Hart heeft een nieuw album aangekondigd; War in My Mind komt uit op 27 september. Beth Hart staat op 29 en 30 november in AFAS Live, deze concerten zijn uitverkocht.

> Lees verder

Nieuw Album: The Bland - Beautiful Distance

Muziek

De Zweedse indiepop band The Bland brengt op 30 augustus zijn nieuwe album Beautiful Distance uit. In tegenstelling tot de op folk gebaseerde sound van eerdere platen kenmerkt Beautiful Distance zich door een combinatie tussen 60’s invloeden en een moderne indiepop sound.

> Lees verder

Video: Like Lovers - People Shaped Mirrors

Muziek

Like Lovers is het project van de Duitse muziekproducer en multi-instrumentalist Jan Kerscher. Like Lovers staat voor een bijzondere mix van experimentele post-pop en indie-electronica. People Shaped Mirrors is de nieuwe single van het aanstaande, nieuwe album Everything All The Time Forever.

> Lees verder

Single: Everyone You Know - She Don’t Dance

Muziek

She Don’t Dance, de nieuwe single van Everyone You Know. Het duo bestaat uit de Londense halfbroers Rhys en Harvey, die in hun jonge carrière al een duidelijke signature sound hebben ontwikkeld.

> Lees verder

Single: Westerman - Kathy's Song

Muziek

Nathan Jenkins, songwriter en producer die onder de naam Bullion muziek uitbrengt heeft afgelopen week werd de eerste poptrack gereleased, een cover van Paul Simon’s Kathy’s Song, uitgevoerd door Westerman. Op 18 oktober zal het album 4 Down gereleased worden.

> Lees verder