Emiel

Als muziekliefhebber vind ik het leuk om mijn passie te delen en mensen te enthousiasmeren. Voordat ZUBB bestond was het door o.a. mixtapes te delen, nieuwe albums, concerten en artiesten te tippen, met ZUBB kan dat makkelijker en met een groter bereik.

In 2010 besloten Jeroen, Sebastiaan en ik om onze krachten te bundelen in een cultureel online magazine. Met de technische hulp van Tim en het grafische talent van Remy is ZUBB v1.0 tot stand gekomen.

Voor ZUBB bezoek ik concerten, festivals en recenseer ik albums. Daarnaast probeer ik als de overvloed van toegezonden informatie zo veel mogelijk te overzien en bij de andere redacteuren te krijgen.
Emiel's recente artikelen:

Single: Dirty Sound Magnet - Social Media Boy

Muziek

Vandaag verschijnt de nieuwste single van het mystic-rock trio Dirty Sound Magnet, Social Media Boy. De composities, sound en de sfeer van de band vallen niet in een hokje te plaatsen. De muzikanten omschrijven het zelf als ‘mystic rock’.

> Lees verder

Trailer: Dumbo

Film & TV

Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Dumbo draait vanaf 27 maart 2019 in de Nederlandse bioscopen.

> Lees verder

Snowstar Records bestaat 15 jaar

Muziek

Het vijftienjarig jubileum wordt gevierd met een feest in TivoliVredenburg, Utrecht op 8 december met I Am Oak, Kim Janssen en Donna Blue. En op 14 december, is er feest in Vera, Groningen.

> Lees verder

Eerste namen voor London Calling 2019

Muziek

De eerste namen voor London Calling 2019 op 24 en 25 mei in Paradiso zijn: The Howl & The Hum, een absoluut hoogtepunt van afgelopen keer en staat nu in de grote zaal. Verder hebben we Gently Tender op het programma staan en Penelope Isles.

> Lees verder

14 muzikanten 1 show: The Magic Mumble Jumble, The Cosmic Carnival en Charl Delemarre

Muziek

Eén lange show met 14 muzikanten; een explosie van folk, pop, world music en rock ‘n’ roll. Trek je meest kleurrijke outfit aan, put on your dancin’ shoes en dompel je onder in de love riots en folky grooves van dit swingende gypsy gezelschap.

> Lees verder

Trailer: Toy Story 4

Film & TV

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, toevoegd aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

> Lees verder

Nieuw album: Emily King - Scenery

Muziek

Op 1 februari komt het nieuwe album van Emily King uit. ‘Scenery’ is het tweede album van de veelgeprezen zangeres uit New York. ‘Look At Me Now’ is de tweede single van het album en kwam afgelopen week uit.

> Lees verder

Video: Matt Simons - Amy's Song

Muziek

Samen met goede vriendin Amy Kuney schreef Matt Simons het nummer ‘Amy’s Song’, over hoe Amy door haar familie werd verstoten omdat ze verliefd werd op een vrouw. In de video wordt de boodschap van de single verteld door Amy en 40 leden van de LGBTQ+ gemeenschap.

> Lees verder

Nieuw album: Dan Donnelly - Are We Having Fun?

Muziek

Dan Donnelly’s vijfde studioalbum Are We Having Fun? is vandaag uitgekomen. Het was lang wachten op een nieuw album van de Noord-Ier. Dan’s laatste album, ‘Country And Northern’, stamt alweer uit 2011.

> Lees verder