Emiel

Als muziekliefhebber vind ik het leuk om mijn passie te delen en mensen te enthousiasmeren. Voordat ZUBB bestond was het door o.a. mixtapes te delen, nieuwe albums, concerten en artiesten te tippen, met ZUBB kan dat makkelijker en met een groter bereik.

In 2010 besloten Jeroen, Sebastiaan en ik om onze krachten te bundelen in een cultureel online magazine. Met de technische hulp van Tim en het grafische talent van Remy is ZUBB v1.0 tot stand gekomen.

Voor ZUBB bezoek ik concerten, festivals en recenseer ik albums. Daarnaast probeer ik als de overvloed van toegezonden informatie zo veel mogelijk te overzien en bij de andere redacteuren te krijgen.
Emiel's recente artikelen:

Winactie: Nobody's Fool

Film & TV

Als de losbandige Tanya haar leven weer op orde wil krijgen, zoekt zij hiervoor hulp bij haar keurige zus Danica. Nu deze twee tegenpolen samenwonen zorgt dit voor hilarische maar ook bizarre situaties.

> Lees verder

Single: Walden - Friends Are OK

Muziek

Van delay doordrenkte kabbelende rifjes naar psychedelische fuzz explosies. Op 11 januari 2019 bracht indie band Walden haar eerste single en video clip ‘Friends Are OK’ uit. Check de video nu hier op ZUBB.

> Lees verder

Winactie: Mary Queen of Scots

Film & TV

Mary Queen of Scots gaat in op het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart (Saoirse Ronan). Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder

Single: Majestique - How U Been

Muziek

Vandaag verschijnt ‘How U Been’, de gloednieuwe single van Majestique. Het Nederlandse producer-duo staat bekend om hun jaren ’80 beïnvloedde dancemuziek die een tijdloze sfeer weet vast te leggen.

> Lees verder

Single: Lulleaux & Melsen – Fallin’ (feat. Twan Ray)

Muziek

Fallin’ is een samenwerking tussen Lulleaux, producer Melsen en singer/songwriter Twan Ray en kan het beste worden omschreven als een vrolijke dance track met een ijzersterke melodie, gespeeld op de welbekende dance piano.

> Lees verder

Winactie: Ben is Back

Film & TV

Ben is een charmante 19-jarige jongen, maar ligt door zijn drugsverslaving met zichzelf in de knoop. Zijn moeder Holly onvangt hem met open armen na een verblijf in een afkickkliniek, maar ze leert al snel dat hij een gevaar is voor zichzelf en voor haar gezin.

> Lees verder

OBJECT Rotterdam 2019

Kunst

Object Rotterdam. Een lang weekend, van 8 tot en met 10 februari met bijna 200 deelnemende ontwerpers, gevestigde namen, bekende labels en tientallen aanstormende talenten, belooft dit de grootste editie tot nu toe te worden.

> Lees verder

Shortcutz Amsterdam 2019

Film & TV

De 6de Annual Awards Ceremony van Shortcutz Amsterdam komt er aan. De feestelijke bijeenkomst vindt plaats op 20 januari om 20.00 uur in EYE. Er is een beperkt aantal toegangsplaatsen te bestellen.

> Lees verder

Winactie: Hoe Tem je een Draak 3

Film & TV

DreamWorks Animation presenteert het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilm series ooit: Hoe tem je een draak 3. Maak bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film.

> Lees verder