Emiel

Als muziekliefhebber vind ik het leuk om mijn passie te delen en mensen te enthousiasmeren. Voordat ZUBB bestond was het door o.a. mixtapes te delen, nieuwe albums, concerten en artiesten te tippen, met ZUBB kan dat makkelijker en met een groter bereik.

In 2010 besloten Jeroen, Sebastiaan en ik om onze krachten te bundelen in een cultureel online magazine. Met de technische hulp van Tim en het grafische talent van Remy is ZUBB v1.0 tot stand gekomen.

Voor ZUBB bezoek ik concerten, festivals en recenseer ik albums. Daarnaast probeer ik als de overvloed van toegezonden informatie zo veel mogelijk te overzien en bij de andere redacteuren te krijgen.
Emiel's recente artikelen:

Comic Con Amsterdam 2018

Film & TV

Tijdens dit weekend kunnen fans hun grootste helden uit films, televisieseries, comics, games, cosplay, scifi, fantasy en anime ontmoeten, de nieuwste merchandise scoren en genieten van de mooiste cosplay en de beste panels.

> Lees verder

Aanstormend hiphop talent in Q-factory

Muziek

Q-Factory in Amsterdam opent de deuren voor aanstormend hiphop talent uit de VS. Te beginnen met de jonge innovatieve rapper KOTA The Friend en de excentrieke bad boy Juiceboxxx.

> Lees verder

ZUBBtipt: David Luning in Q-factory

Muziek

David Luning, is in de VS een echte rising star. Niet alleen is hij gezegend met een heerlijke volwassen stem met een rauw randje, hij maakt ook nog eens catchy songs met een aanstekelijke, pakkende melodie en met een hoge meezing factor.

> Lees verder

Winactie: The Equalizer 2

Film & TV

Denzel Washington is opnieuw te zien in één van zijn meest karakteristieke rollen in The Equalizer 2. Robert McCall neemt het recht in eigen handen en komt op keiharde wijze op voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf.

> Lees verder

Reprise Kleine Zielen exclusief in Amsterdam

Theater

In de bewerking van De boeken der kleine zielen van Louis Couperus wordt ingezoomd op een familie die betere tijden heeft gekend. Verschillende generaties leven moeizaam samen onder een dak. Hun grote huis is spookhuis, gekkenhuis en ziekenhuis ineen.

> Lees verder

Winactie: Thoroughbreds

Film & TV

Jeugdvriendinnen Lily en Amanda komen weer in contact na elkaar jaren niet gezien te hebben. Ook al zijn ze uit elkaar gegroeid, ze komen weer nader tot elkaar wanneer zij plannen smeden voor Lily’s vreselijke stiefvader.

> Lees verder

ITA: Scènes uit een huwelijk

Theater

Het ensemble van Internationaal Theater Amsterdam (ITA) start seizoen 18/19 met de publiekslieveling Scènes uit een huwelijk. Ivo van Hoves eerste regie van een tekst van Ingmar Bergman is sinds de première in 2005 uitgegroeid tot een evergreen.

> Lees verder

Winactie: Mary Magdalene

Film & TV

Mary Magdalene is het originele verhaal over een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel. Met onder anderen Rooney Mara en Joaquin Phoenix. Maak hier bij ZUBB kans op een DVD van de film.

> Lees verder

Nieuw album: All Them Witches - ATW

Muziek

De psychedelische rockband All Them Witches brengt op 28 september zijn nieuwe studioalbum ATW uit. Fishbelly 86 Onions, de eerste single afkomstig van het album is nu uit. Beluister het nummer bij ZUBB.

> Lees verder