Oktoberfest in Den Haag

20 september 2018, 15:35 | Jeroen

Feestgangers kunnen op 28 en 29 september weer aanschuiven aan de lange biertafels in een mega overdekte biergarten op de Grote Markt in Den Haag. In elk geval is er plek genoeg voor de blazer met een meterslange Alpenhoorn, welke speciaal wordt ingevlogen vanuit München. Het belooft een spectaculaire 10de editie te worden.

Het Oktoberfest op de Grote Markt staat naast de authentieke sfeer, bekend om de uitgebreide muzikale line-up. DJ duo Die Buterweger komen beide avonden met het beste van het slechtste dat het Schlager-genre te bieden heeft. DJ Otto Wunderbar draait alle hits aus der Heimat en feestgangers-bigband die Strasse Gebläse is erbij met slagwerk en een uitgebreide blazerssectie.

Over het Oktoberfest

Het Oktoberfest in München is hét grootste bier- en volksfeest van de planeet. 16 dagen lang (22 september – 7 oktober 2018), ruim 6 miljoen bezoekers, bijna 7 miljoen liter bier, een feestterrein van 42 ha & de grootste kermis van Europa. Gewoon op loopafstand van het centrum van München… Ooit begonnen als huwelijksfeestje van prinses Theresia & de Beierse kroonprins Ludwig, maar dan praten we over 1810. In grote tenten genieten de bezoekers aan lange biertafels van de live-muziek, gezelligheid, Duitse gerechten en natuurlijk bier, veel bier.Share |

Gerelateerde artikelen