Winactie: Smallfoot

8 oktober 2018, 09:12 | Jeroen

Smallfoot zet een mythe op zijn kop als een slimme jonge yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze ‘Smallfoot’ zorgt voor oproer binnen de onwetende yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

De Engelstalige stemmencast van SMALLFOOT bestaat uit Channing Tatum (‘The LEGO® Batman Movie’, de ‘Jump Street’-films) als Migo, de yeti. James Corden (‘Trolls’, ‘The Emoji Movie’) is te horen als Smallfoot, Percy. Daarnaast bevat de film ook de stemmen van Zendaya (‘Spider-Man: Homecoming’), Common (‘Selma’), LeBron James (nog uit te brenge ‘Space Jam 2’), Danny DeVito (‘The Lorax’, Oscar® genomineerd voor ‘Erin Brockovich’), Gina Rodriguez (‘Jane the Virgin’), Yara Shahidi (tv-serie ‘Black-ish’), Ely Henry (tv-serie ‘Justice League Action’) en Jimmy Tatro (‘22 Jump Street’).


©2018 WBEI

In de Nederlandstalige versie met de stemmen van o.a. Jan Versteegh (Migo), Romy Monteiro (Meechee), Levi van Kempen (Percy), Murth Mossel (Stenenbewaarder). De film is geregisseerd door Karey Kirkpatrick, Annie Award-winnaar van ‘Over the Hedge’ en genomineerd voor een Annie voor de scenario’s van ‘Chicken Run’ en ‘James and the Giant Peach’.


©2018 WBEI

Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film. Om kans te maken like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

De winnaars zijn bekend. Gefeliciteerd! Niet gewonnen? Doe volgende keer gewoon weer mee en wie weet win je?

Smallfoot draait vanaf 3 oktober 2018 in de bioscoop. In de orginele en Nederlands gesproken versie in 2D & 3D.

De Website van de film.
Hashtag : #Smallfoot

Beeld: 2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.Share |

Gerelateerde artikelen