Trailer: The Peanut Butter Falcon

15 augustus 2019, 17:14 | Jeroen

Filmdistributeur The Searchers kondigt met trots The Peanut Butter Falcon aan, een hartverwarmende avonturenfilm die door de internationale pers lovend is ontvangen. De film is op 3 september te zien als openingsfilm van het KINO/Pathé openluchtfilmfestival Summer Nights in Rotterdam (3 t/m 8 september) en is tevens geselecteerd voor het Leids International Film Festival (LIFF: 31 oktober t/m 10 november) in de “American Indie Competitie”. Vanaf 19 december is The Peanut Butter Falcon te zien in de Nederlandse bioscopen.

Meer informatie over:
KINO/Pathé Summer Nights
Leids International Film Festival

De jonge Zak (Zack Gottsagen), een jongen met het syndroom van Down, heeft slechts één droom en vurige wens: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis, is hij vastbesloten die droom waar te maken. Ook Tyler (Shia LaBeouf) is op de vlucht en als ze elkaar bij toeval ontmoeten, besluiten ze samen hun tocht voort te zetten. De twee ongewone bondgenoten verbinden hun lot aan elkaar en beleven de wildste avonturen. Als de aardige Eleanor (Dakota Johnson), medewerkster van Zak’s verpleegtehuis, hun vindt en Zak mee terug wil nemen, weten ze zelfs haar te overtuigen om zich bij hen aan te sluiten en hun reis gezamenlijk te vervolgen…

The Peanut Butter Falcon is een uiterst charmante komische avonturenfilm met in de hoofdrollen Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church en Bruce Dern. De indie road-movie beleefde zijn wereldpremière tijdens het festival South by Southwest en won daar de publieksprijs in de sectie ‘Narrative Spotlight’.

The Peanut Butter Falcon – bioscooprelease 19 december.Share |

Gerelateerde artikelen