Trailer: Buurman & Buurman - Experimenteren er op los!

16 oktober 2019, 14:25 | Jeroen

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan.

Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… Het wordt een avontuur vol gekke experimenten met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!

Speelduur: ca. 60 minuten | Kijkwijzer: AL | Distributeur: Just Film Distribution

BORDSPELLEN

Naast een nieuwe film, zijn er ook twee leuke nieuwe spellen beschikbaar van Buurman & Buurman:

Buurman & Buurman – Blokkentoren

Durf jij de Buurman & Buurman Blokkentoren te bouwen!? De toren staat al en om verder te bouwen moeten jij en je vrienden blokjes uit de toren gebruiken. Dit gaat natuurlijk niet zonder gevaren. Elke keer als je een blokje wegpakt en hoger bouwt, wordt de toren minder stabiel. Ben jij in het bezit van stalen zenuwen en vaste handen, of ben jij degene die de blokkentoren om laat vallen? Inclusief dobbelsteen voor extra speelplezier!

Buurman & Buurman – Leren Combineren

Buurman & Buurman leren combineren is een leuk en educatief spel. Probeer spelenderwijs verschillende thema’s, zoals kleuren, vormen en objecten, bij elkaar te zoeken. Vind samen met Buurman & Buurman de juiste combinatie en plaats de pennen bij de thema’s die bij elkaar horen. Klopt je combinatie? Dan wordt het licht GROEN! A JE TO!

BUURMAN & BUURMAN EXPERIMENTEREN ER OP LOS! | bioscooprelease: 21 november



Share |

Gerelateerde artikelen