Winactie: The Invisible Man

3 maart 2020, 19:13 | Jeroen

What you can’t see can hurt you. Elisabeth Moss (Us, The Handmaid’s Tale) is te zien in een angstaanjagend verhaal over obsessie.

Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass (Elisabeth Moss) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn. Langzaam begint Cecilia door te draaien, terwijl zij wanhopig probeert te bewijzen dat zij achterna gezeten wordt door iemand die door niemand gezien kan worden.

Verder met o.a. Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Hill House), Harriet Dyer, (The InBetween), Aldis Hodge (Straight Outta Compton) en Storm Reid (Euphoria). Van producent Jason Blum (Get Out, Split) namens Blumhouse Productions. THE INVISIBLE MAN is geschreven, geregisseerd en mede-geproduceerd door Leigh Whannell, één van de oorspronkelijke bedenkers van de Saw-franchise, die recentelijk ook nog Upgrade en Insidious: Chapter 3 geregisseerd heeft.
Beschrijving lang

Cast: Elisabeth Moss, Storm Reid, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer, Aldis Hodge

Producent: Jason Blum, Kylie du Fresne

Regisseur: Leigh Whannell

Om kans te maken op vrijkaarten voor de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

The Invisible Man is vanaf 5 maart in de bioscoop te zien.Share |

Gerelateerde artikelen