Go Short 2020

5 maart 2020, 14:37 | Jeroen

Nog vier weken tot de 12e editie van Go Short van start gaat. Het volledige programma van Go Short 2020 staat online, de officiële kaartverkoop is gestart en de nieuwe festivaltrailer is live.

Programma online

Met meer dan 300 films heeft Go Short weer een divers en veelzijdig programma samengesteld, waarin de beste korte films van afgelopen jaar worden vertoond. In de competities strijden de beste films uit Europa voor de Go Short Awards. Daarnaast is er aandacht voor regionaal talent, vindt er een talkshow plaats en wordt er ook podium aan muziekvideo’s en VR-films gegeven. Nieuw dit jaar is het Current Issues programma, waarin op maatschappelijke thema’s en urgente kwesties wordt gereflecteerd.

Kaartverkoop gestart

Tickets zijn vanaf nu online te koop op goshort.nl. Tijdens het festival zijn er ook tickets te koop via de kassa van LUX. En voor de echte filmliefhebber die meerdere blokken wil bezoeken is er een Go Short Shortcut. Met een Shortcut kunnen drie filmblokken worden bezocht voor €25.

Trailer live

De festivaltrailer weerspiegelt het programma van Go Short: bewust, mooi, krachtig, echt, gek en vooral ontzettend divers. We are not a single story.


Go Short 2020 Trailer from go short on Vimeo.

Meer over Go Short

Go Short is hét platform voor de korte film en filmtalent van Nederland. Al meer dan 10 jaar zet Go Short zich in om jonge talentvolle filmmakers een podium te bieden waarop ze zich ontwikkelen, een netwerk opbouwen en hun films aan een breed publiek tonen. Naast het internationale filmfestival in Nijmegen dat ieder jaar begin april plaatsvindt (in 2020 van 1 t/m 5 april) en zo’n 19.000 bezoekers trekt, heeft Go Short het hele jaar door een actieve rol in productie, distributie en het cureren van korte films en de ondersteuning van talentvolle filmmakers. Go Short is de officiële gateway naar de Oscars, BAFTA’s en de European Film Awards.

Credits trailer: Niek & Nena, Bart de Piraat en Frank Boeijen.Share |

Gerelateerde artikelen