Trailer: SCOOB!

6 maart 2020, 19:52 | Jeroen

In dit eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur voor de bioscoop zie je hoe het allemaal begon en stuit Mystery Inc. op het grootste mysterie uit hun carrière.

“SCOOB!” onthult hoe vrienden voor het leven Scooby en Shaggy elkaar ontmoet hebben en hoe ze samen met jonge speurneuzen Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden. Na honderden opgeloste zaken en gezamenlijke avonturen worden ze geconfronteerd met hun grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. Tijdens hun strijd om deze wereldwijde “hondpocalyps” tegen te houden, ontdekt de groep een geheim over Scooby’s achtergrond en dat hij voor iets heel groots is voorbestemd.

Stemmencast

De Engelstalige stemmencast van “SCOOB!” bestaat uit Will Forte (“Booksmart,” tv-serie “The Last Man on Earth”) als Shaggy, de beste vriend van Scooby-Doo; de twee keer voor een Oscar® genomineerde Mark Wahlberg (“The Fighter,” “The Departed”) als Blue Falcon; Jason Isaacs (de “Harry Potter”-films, tv-serie “The OA”) als de beruchte Dick Dastardly; Gina Rodriguez (“Deepwater Horizon,” tv-serie “Jane the Virgin”) als Velma; Zac Efron (“The Greatest Showman,” de “Neighbors”-franchise) als Fred; Amanda Seyfried (de “Mamma Mia!”-films, “Ted 2”) als Daphne; Kiersey Clemons (“Neighbors 2: Sorority Rising,” tv-serie “Angie Tribeca”) als Dee Dee; Ken Jeong (“Crazy Rich Asians,” “The Hangover”-trilogie) als Dynomutt; Tracy Morgan (“What Men Want,” tv-serie “30 Rock”) als Captain Caveman; Simon Cowell (“American Idol”, “The X Factor”) als zichzelf; en Frank Welker (de “Transformers”-franchise) als Scooby-Doo. De Nederlandse stemmencast wordt later bekendgemaakt.

Om kans te maken op een prijzenpakket van de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kan

*_SCOOB!_ is vanaf 8 juli 2020 in de Nederlandse bioscoop te zien, in de Nederlands- en Engelstalige versie.Share |

Gerelateerde artikelen