Winactie: Zombieland Double Tap

25 maart 2020, 13:00 | Jeroen

Sony Pictures Home Entertainment brengt in maart Zombieland: Double Tap uit op dvd, Blu-ray, 4K Ultra HD, digitaal en On Demand. Het vervolg op Welcome to Zombieland herenigt Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone na ruim tien jaar.

Ruim 10 jaar nadat de film Zombieland een grote hit én cultklassieker werd, wordt de sterrencast (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone) herenigd in Zombieland: Double Tap. In dit vervolg spelen de chaotische en komische avonturen zich af in het Witte Huis en andere delen van de post-apocalyptische Verenigde Staten.

De vier zombiejagers krijgen te maken met een nieuwe soort zombies, die sinds de eerste film zijn ontstaan. Ook ontmoeten ze enkele andere overlevenden, maar bovenal worden ze geconfronteerd met issues en toestanden binnen hun eigen, merkwaardige familie.

Om kans te maken op een DVD of Blu-ray van de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

Zombieland : Double Tap is vanaf vandaag te verkrijgen via VoD, Digitaal en op DVD, Blu-ray en 4K UltraHD.Share |

Gerelateerde artikelen