Winactie: The Peanut Butter Falcon

28 juni 2020, 21:40 | Jeroen

De jonge Zak (Zack Gottsagen), een jongen met het syndroom van Down, heeft slechts één droom en vurige wens: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis, is hij vastbesloten die droom waar te maken. Ook Tyler (Shia LaBeouf) is op de vlucht en als ze elkaar bij toeval ontmoeten, besluiten ze samen hun tocht voort te zetten. De twee ongewone bondgenoten verbinden hun lot aan elkaar en beleven de wildste avonturen. Als de aardige Eleanor (Dakota Johnson), medewerkster van Zak’s verpleegtehuis, hun vindt en Zak mee terug wil nemen, weten ze zelfs haar te overtuigen om zich bij hen aan te sluiten en hun reis gezamenlijk te vervolgen…

The Peanut Butter Falcon is een uiterst charmante komische avonturenfilm met in de hoofdrollen Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church en Bruce Dern. De indie road-movie beleefde zijn wereldpremière tijdens het festival South by Southwest en won daar de publieksprijs in de sectie ‘Narrative Spotlight’.

Om kans te maken op een DVD of Blu-ray van de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

The Peanut Butter Falcon is sinds 29 april verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.Share |

Gerelateerde artikelen