Trailer: Promare

28 juli 2020, 18:55 | Jeroen

Promare is de eerste speelfilm van de veelgeprezen Japanse anime-studio Trigger, makers van hitseries Kill la Kill en Little Witch Academia. Een film van de wildste en meest innovatieve anime-regisseur van zijn generatie, Hiroyuki Imaishi, die met Promare zijn meesterproef aflevert. Waarin de exorbitante brandweerman Galo Thymos het opneemt tegen vriend en rivaal Lio Fotia, de jonge leider van Mad Burnish, de rebelse outcasts met pyro-kinetische krachten.

Promare levert een mix van kleurrijke, oogverblindende beelden en uitbundige actie en dit allemaal is vanaf 20 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen, uitgebracht door het label Periscoop Anime van distributeur Periscoop Film.

Dertig jaar geleden bleken sommige mensen ineens spontaan te kunnen ontvlammen. Met als gevolg dat het grootste deel van de aarde verwoest werd in een enorme wereldbrand. Nu zijn er speciale brandweerkorpsen om de spontane branden te blussen. Maar ook zijn er de Freeze Forces, die Gestapo-stijl de rebelse mutanten oppakken en gevangenzetten. Een burgeroorlog dreigt en Galo Thymos ontdekt dat er meer aan de hand is dan zijn burgemeester Kray Foresight hem vertelt.

Promare is vanaf 20 augustus in de bioscoop te zien.Share |

Gerelateerde artikelen