Winactie: Capital in the 21st Century

1 oktober 2020, 21:52 | Jeroen

In de documentaire Capital of the 21st Century analyseert Thomas Piketty een groot aantal gegevens uit de laatste twee eeuwen om een oplossing te vinden voor de ongelijkheid van welvaart en economische groei.

Met Capital of the 21st Century toont hij aan dat de moderne economische groei en de spreiding van kennis ons in wezen in staat zou moeten stellen om de ongelijkheid te voorkomen maar dat de diepere structuur van kapitaal en ongelijkheid in wezen steeds onveranderd blijft. Capital of the 21st Century is een buitengewoon ambitieuze onderneming waarvan de grote waarde wereldwijd erkent wordt. Het is een herbezinning van de economische geschiedenis en dwingt ons de werkelijkheid nuchter onder ogen te zien.

Om kans te maken op een DVD van de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

De winnaars zijn bekend. Gefeliciteerd! Niet gewonnen? Probeer het bij een volgende winactie gewoon weer en wie weet win je!

Capital in the 21st Century is sinds 23 september verkrijgbaar op DVD.Share |

Gerelateerde artikelen