Winactie: Alle Remmers Los!

22 oktober 2020, 08:28 | Jeroen

Jan Verheyen (Belgische film- en televisieregisseur en presentator) brengt op 22 oktober het boek Alle remmen los! uit.

In Alle remmen los! toont filmkenner Jan Verheyen zich een vrolijke gids door de riolen van pulpcinema, dwars door de roerige filmjaren zeventig heen. Naast Jan Verheyen geven onder anderen regisseur en die hard filmfreak Martin Koolhoven, conceptual artist Richard Raaphorst, oprichter van Cultvideotheek Nico Bruinsma en andere prominenten uit de filmwereld hun guilty pleasures prijs.

Alle remmen los! is vanaf 22 oktober verkrijgbaar.

Alle remmen los! leidt de lezers door de krochten van de exploitatiefilms uit de jaren zeventig. Tirolersekskluchten, vrouwengevangenisfilms, sadiconazista’s, zombies, kannibalen en vele andere onderwerpen komen voorbij. Het opmerkelijke is dat het overgrote deel van de besproken films in de jaren zeventig het witte doek haalden waar dit heden ten dage absoluut ondenkbaar is.

Om kans te maken op een exemplaar van het boek like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

De winnaars zijn bekend. Gefeliciteerd! Niet gewonnen? Probeer het bij een volgende winactie gewoon weer en wie weet win je!

Vijf must-sees van Jan Verheyen:

1. Africa Addio
2. Mark of the Devil
3. Zombie Flesh Eaters/Zombi 2
4. Caligula
5. Eden Lake



Share |

Gerelateerde artikelen