Winactie: The Witches

24 november 2020, 10:36 | Jeroen

Maak bij ZUBB kans op een filmedities van het boek The Witches geschreven door Roald Dahl. Oscar-winnend regisseur Robert Zemeckis (“Forrest Gump”) presenteert het fantasy-avontuur “Roald Dahl’s The Witches”. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Oscar-winnaars Anne Hathaway (“Les Misérables”, “Ocean’s 8”) en Octavia Spencer (“The Help”, “The Shape of Water”). In de film spelen daarnaast de voor een Oscar genomineerde Stanley Tucci (“The Hunger Games”-films, “The Lovely Bones”), Kristin Chenoweth (tv-series “Glee” en “BoJack Horseman”), de bekroonde comedylegende Chris Rock, en nieuwkomers Jahzir Kadeem Bruno (tv-serie “Atlanta”) en Codie-Lei Eastick (“Holmes & Watson”).

De visueel vernieuwende film van Zemeckis geeft aan het geliefde boek van Dahl een nieuwe invulling voor een hedendaags publiek. Het hartverwarmende verhaal vol zwarte humor gaat over een jonge weesjongen (Bruno) die eind 1967 bij zijn liefhebbende oma (Spencer) gaat wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama. Nadat de jongen en zijn grootmoeder enkele ogenschijnlijk charmante, maar duivelse heksen ontmoeten, nemen ze hun toevlucht in een luxe hotel aan de kust. Helaas komen ze net op het moment dat de Opperheks (Hathaway) haar handlangers undercover van over de hele wereld heeft laten komen om daar haar demonische plannen uit te voeren.

Om kans te maken op een filmedities van het boek The Witches geschreven door Roald Dahl van de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

Website Warner Brothers

Roald Dahl’s The Witches is vanaf 25 november in de Nederlandse bioscoop te zien.Share |

Gerelateerde artikelen