Winactie: The Personal History of David Copperfield

20 januari 2021, 11:12 | Jeroen

The Personal History of David Copperfield, gebaseerd op de beroemde roman van Charles Dickens.

De zowel tragische als hilarische film van regisseur Armando Iannucci (The Death of Stalin, Veep) heeft een ijzersterke cast met o.a. Dev Patel (Slumdog Millionaire, Lion), Hugh Laurie (dr. Gregory House in de tv-serie House M.D.), Oscar winnares Tilda Swinton (We need to talk about Kevin, Avengers: Endgame) en Ben Whishaw (Mary Poppins Returns), die als Q te zien is in de nieuwe James Bond film No Time To Die. Kijk op Ketelhuis voor de meest recente maatregelen rondom corona.

Synopsis

The Personal History of David Copperfield is gebaseerd op de wereldberoemde roman van Charles Dickens. De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge David Copperfield (Dev Patel). Nadat hij door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, belandt David van het ene avontuur in het andere en ontmoet hij de meest excentrieke personages uit het Victoriaanse Engeland zoals zijn extravagante tante Betsy (Tilda Swinton). Zijn reis leidt hem van vodden naar rijkdom en weer terug, maar de leergierige Copperfield trotseert zowel voor- als tegenspoed met opgeheven hoofd.

The Personal History of David Copperfield is zowel tragisch als hilarisch en wordt kleurrijk verteld door regisseur Armando Iannucci (The Death of Stalin, Veep). De hoofdrollen worden gespeeld door een sterrencast: Dev Patel (Slumdog Millionaire, Lion), Tilda Swinton (We need to talk about Kevin, Avengers: Endgame), Hugh Laurie (House) en Ben Whishaw (Mary Poppins Returns en als Q te zien in de nieuwe James Bond film No Time To Die).

Om kans te maken op een Blu-ray of DVD van de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

The Personal History of David Copperfield is vanaf 20 januari verkrijgbaar op Blu-ray en DVD.

De film won meerdere prijzen tijdens de British Independent Film Awards van 2019.Share |

Gerelateerde artikelen